Начало Избори 2015 АБВ в Стрелча откри кампанията си с водосвет и среща с обществеността

АБВ в Стрелча откри кампанията си с водосвет и среща с обществеността

СПОДЕЛИ

С освещаване на предизборния си щаб структурата на партия АБВ в Стрелча стартира предизборната кампания за избор на кмет на общината, кметове на кметства и общински съветници. След ритуала, в местното читалище, се проведе среща с обществеността, по време на която бе представен официално кандидатът за кмет Стойно Чачов и листата с кандидати за общински съветници.

Гости на събитието бяха зам.-председателят на ПП АБВ Румен Петков и зам.-председателят на гражданския съвет на партията доц. Стайко Спиридонов. Срещата бе водена от председателя на предизборния щаб на партията  в Стрелча Ангел Шопов.

Към снимка на Чачов: Стойно Чачов е на 38 години. Завършил е висшето си образование в Национална Спортна Академия – София. Мениджър на детска футболна академия, с опит в управлението на финансови капитали и човешки ресурси. Един от двамата международни съдии по минифутбол в България.   
Стойно Чачов е на 38 години. Завършил е висшето си образование в Национална Спортна Академия – София. Мениджър на детска футболна академия, с опит в управлението на финансови капитали и човешки ресурси.
Един от двамата международни съдии по минифутбол в България.

„ Ние искаме да върнем и задържим младите хора в Стрелча. Те да останат  да живеят и да работят тук, тук да отглеждат децата си“ – заяви кандидатът за кмет и водач на листата Стойно Чачов, представяйки предизборната програма. В нея се предвижда семейството на всяко новородено да получава еднократна помощ в размер на 1000 лева, а детската градина да е безплатна. Икономически и социално развита община, възраждане на селата  в община Стрелча, ефективна местна администрация и участие на гражданите в управлението, откриване на нови работни места и привличане на нови инвеститори, изграждане на спортни и детски площадки, развитие и популяризиране на интегриран туристически продукт, подобряване на транспортните услуги, подпомагане на читалищата и стимулиране на археологическите проучвания в района – това са основните акценти от предизборната платформа на ПП АБВ в Стрелча.

Председателят на предизборния щаб Ангел Шопов представи кандидат-съветническата листа, в която са включени предимно млади и  амбициозни хора. В челото на листата  е Стойно Чачов, а ето и останалите кандидати:

2.Людмила Иванова Иванова

  1. Енчо Иванов Божков
  2. Красимира Спасова Чачова – Ранчева
  3. Ненка Спасова Николова
  4. Пена Петкова Баремова
  5. Иванка Стойкова Василева
  6. Запрянка Христова Христева
  7. Иван Нешков Танчев
  8. Велина Георгиева Динчева
  9. Тодора Добрева Христева
  10. Николай Петков Мелин

„Това е една различна листа, а до момента аз съм видял доста листи. Когато питам мои познати за Стрелча, много от тях не могат да се сетят къде се намира. Вярвам, че тези млади хора ще направят така, че това да се промени.“ – заяви Румен Петков. Той пожела успех на кандидата за кмет Стойно Чачов.

Своята подкрепа към Чачов засвидетелства и зам.- председателят на Гражданския съвет на АБВ доц. Стайко Спиридонов, пожелавайки му успех.

По време на срещата официално бяха връчени официално членските книжки на хора от местната структура на партията.