Начало Общество Аделина Тачева от Панагюрище спечели първо място в състезание за детска рисунка...

Аделина Тачева от Панагюрище спечели първо място в състезание за детска рисунка „Аз и детското полицейско управление“

СПОДЕЛИ
restorant

Трима представители на детските полицейски управления в областта ще представят Областната дирекция на МВР в Пазарджик на националното състезание за детска рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“.

В надпреварата участваха 14 ученици от детските полицейски управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград.

Комисията за оценка на рисунките беше съставена от г-жа Албена Димитрова – представител на РУО-Пазарджик, г-жа Стилияна Гронева – преподавател по изобразително изкуство, старши инспектор Мария Панайотова – координатор на проекта „Детско полицейско управление” и инспектор Пани Луков от ОДМВР-Пазарджик.

Членовете разгледаха внимателно всички 15 творби, а решението на журито кои да бъдат в призовата тройка беше изключително трудно, тъй като децата бяха вложили много труд, старание и въображение в рисунките си.

Днес на тържествена церемония в присъствието на полицаи, преподаватели, родители и деца бяха оповестени дългоочакваните  резултати от регионалния конкурс.

16649444_394020524311759_8782558049942846956_n

Първото място беше присъдено на Аделина Тачева от ОУ „Професор Марин Дринов” в Панагюрище, следвана от Атанас Муртин, възпитаник на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” във Велинград и Велин Динчев от СУ „Христо Ботев” в Септември.

Наградите на всички участници от името на ръководството на ОДМВР връчи комисар Блага Крайчева-Улева–началник на отдел „Разследване”.

Рисунките на първите трима ще бъдат изпратени в столицата, където ще участват в класирането на национално ниво, а останалите ще останат да красят фоайето на полицейската дирекция в Пазарджик.

На изпроводяк всички си пожелаха успехи в предстоящите инициативи свързани с програмата „Детско полицейско управление”.