Начало Без категория Ален Василев: Помагам на клиентите си да бъдат неповторими и забелязани

Ален Василев: Помагам на клиентите си да бъдат неповторими и забелязани

СПОДЕЛИ
Ален Василев е професионален гримьор.
Със завършено цялостно професионално обучение по грим и диплома от Beauty House Makeup Academy by Olga Kuncheva.

Здравейте! Представете се на аудиторията ни.

– Казвам се Ален Василев, професионален гримьор съм на свободна практика. Имам бакалавърска степен по икономика на туризма, магистър по инженерна физика, също така съм работил и като професионален модел към модна агенция „Визаж – Евгения Калканджиева“. Но преди няколко години реших да се отдам професионално на хобито си и да го превърна в моя професия , а именно – гримът. Преминах през няколко теоретични и практически курса на обучение при най-добрите, признати имена в бранша като Джулия Ангелова, Оксана Николова и Олга Кунчева.

Има ли популярни лица сред клиентите Ви? 

Имах възможност да покажа уменията си в професионалния грим за фотосесии, телевизията, абитуриенти, булки, както и за корпоративни събития. Работя в екип с няколко салони за красота както в Панагюрище така и в София, както и самостоятелно. Сред редовните ми клиенти са Мис Плеймейт 2018 – Жанета Осипова, Мис България 2019 – Радинела Чушева, Мис Лейди България Свят – Елефтерия Мичева и други. 

Какво ви привлича в тази професия?

Работата ми е динамична и в най-голяма степен креативна.  Освен гримьор, най-често аз съм и стилист, и човек с когото може да поговориш, и да получиш най-искрен професионален съвет за цялостната визия.

Колко е важен добрият грим?

Добрият грим е като изкуство. Необходими са не само качествените материали, но и овладяна техника и сръчна ръка. Красотата е външен израз на вътрешното състояние на духа. Божествена нишка, която прониква в битието ни. Природата ни е създала като хубава рамка, но за създаването на неповторима визия, собствен стил и индивидуалност са необходими  малко смелост от ваша страна и професионализъм от моя. Готов съм да помогна на своите клиенти да изразят себе си, да бъдат неповторими и забелязани. В работата си използвам качествени материали на марката Kryolan, MAC, Inglot, Dior, Chanel, Loreal и други, гарантирам професионализъм и отлична хигиена.

И на финала – как могат бъдещите Ви клиенти да се свържат с Вас?

В социалните мрежи мога да бъда намерен във фейсбук – Alen Vass Makeup, също и в инстаграм – alenvass1. Там можете да разгледате част от работата ми и да оцените уменията ми. За всякакви ваши поводи и специални случаи не се колебайте и ме потърсете на телефон +359887770304

Част от моделите, гримирани от Ален Василев можете да разгледате в галерията ни: