Начало Спорт Анелия Карова участва в международен спортен лагер в Перу

Анелия Карова участва в международен спортен лагер в Перу

41
0
СПОДЕЛИ

aneliq karovaТреньорът на СКТМ „Асарел-Медет“ Анелия Карова от два дни е в Перу. Екип на ПИА се свърза с нея, за да научи подробности около престоя й в южноамериканската държава. Ето какво сподели Анелия Карова:

В Перу съм от снощи( *бел.ред. 9 януари) , тук сме със 7 часа назад и все още е ден за разлика от България. Поканата я получих от перуанската федерация по тенис на маса с помощта на Алексей Йефремов, който е треньор на националния отбор по тенис на маса в Перу . Тук съм, за да взема участие не само като спаринг, но и като участник в международен лагер , включващ играчи от цял свят – не само от латинска Америка, а и Русия , Беларус , Испания , Нигерия и др. Престоят ми ще продължи до 24 февруари, за да се завърна и да взема участие в най-важното за годината състезание в България , а именно националният ни републикански шампонат , където ще се боря за запазване на титлата , която спечелих миналата година.

Анелия Карова категорично опроверга излязлата в панагюрска електронна страница информация, според която  е заминала за Перу, за да бъде треньор на местен клуб :

„В една медия написаха , че съм заминала като треньор там и едва ли не съм оставила своите деца в Панагюрската школа, което не е така , аз съм ги поверила в ръцете на помощник треньорка Каролина Лилова. Тук съм не само заради добрите пари, но и заради опита който ще придобия – не само като играч , но и като треньор …“