Начало Препоръчани „Арена Асарел” е домакин на Държавното индивидуално първенство по тенис на маса...

„Арена Асарел” е домакин на Държавното индивидуално първенство по тенис на маса за мъже и жени

СПОДЕЛИ

В тренировъчната зала на “Арена Асарел” се провежда Държавното индивидуално първенство по тенис на маса за мъже и жени, в което участват 135 състезатели от страната.
Индивидуалният турнир продължава утре от 10 ч., а следобед ще са полуфиналите при двойки мъже и двойки жени и финалът при смесените двойки. Вечерта се очаква, че много от тенисистите също ще се присъединят към зрителите на финала за Купата на България по баскетбол, който ще се играе в голямата зала на “Арена Асарел” от 19:30 ч.
В неделя тенис надпреварата продължава от 10 ч. с полуфиналите и финалите при мъжете и жените, а награждаването е от 13 ч. При мъжете участват младите надежди на СКТМ “Асарел-Медет” Стоян Зайков и Илия Воденичаров. 


Главен съдия на Държавното първенство е Цветозар Христов – директор на “Асарел България Оупън”, помощник главен съдия е Анелия Карова, а сред съдиите на турнира е Асен Попниколов. 


Тази вечер сред зрителите на тенис надпреварата беше и председателят на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков, който проверяваше готовността за утрешния двубой за Купата между “Берое” и “Левски Лукойл”. И докато в едната зала се състезаваха най-добрите български състезатели по тенис на маса, в другата тренираха сините баскетболисти.