Начало Общество „Асарел-Медет“ АД чества днес своя фирмен празник

„Асарел-Медет“ АД чества днес своя фирмен празник

49
0
СПОДЕЛИ

miniora

Днес бивши и настоящи работници и служители в медодобивното предприятие „Асарел-Медет“ АД ще отбележат своя професионален и фирмен празник с традиционния си концерт в курорта Панагюрски колонии.

Програмата започва в 10:30 часа с водосвет и празничен молебен за здраве и благополучие в църквата „Св. Иван Рилски“ в село Панагюрски колонии, която е дарение от „Асарел-Медет“АД.

Малко преди обяд Ути Бъчваров ще забърка вкусен курбан в казан, изработен от асарелска мед. Празничният концерт ще стартира в 11:30 часа с изпълненията на духов оркестър „Делчо Радивчев“. След това на сцената ще излязат мажоретният състав към Обединен детски комплекс-Панагюрище и Фолклорен танцов състав „Тангра“ от село Попинци.

Почитателите на българската музика ще бъдат зарадвани с вечните хитове на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, а тези на традиционния български фолклор с изпълненията на Румяна Попова и ансамбъл за народни песни и танци „Пазарджик“. За най-младите ще пее Лора Караджова.

Кулминацията на концерта ще бъдат роклегендите от „Фондацията“, които се очаква да излязат на сцената около 16 часа. Членове на супергрупата са емблематични музиканти от родната рок сцена. Зад микрофона са  Кирил Маричков от „Щурците“ и Дони, който преди да се отдаде на солова кариера, бе вокалист на „Атлас“. Китаристи са Иван Лечев от „ФСБ“ и Славчо Николов от „БТР“. На барабаните е Венко Поромански, който през 2009 година имаше честта да свири заедно с покойния клавирист на „Дийп Пърпъл“ Джон Лорд, по време на концертите му в България и Румъния.  Групата е основана през 2013 година и изпълнява най-големите хитове на „Щурците“, „ФСБ“, „БТР“ и „Атлас“ в нов аранжимент.

Водещи на празничния концерт ще бъдат Васил Драганов и Петьо Петков-Шайбата oт „Комиците“, които са подготвили и хумористични скечове. За улеснение на гостите са осигурени автобуси, които ще тръгват в 9 часа от Автогарата в Панагюрище, селата от общината и гр. Стрелча. В обратна посока автобусите тръгват от село Панагюрски колонии в 17 часа.