Начало Бизнес „Асарел-Медет“АД отменя фирмения празник за Деня на миньора

„Асарел-Медет“АД отменя фирмения празник за Деня на миньора

СПОДЕЛИ

Традиционният фирмен празник на „Асарел-Медет“АД за Деня на миньора тази година няма да се състои. За това информират от дружеството чрез обръщение на официалната си фейсбук страница:

„Скъпи колеги и приятели на „Асарел-Медет“,
И през тази година екипът на компанията работеше усърдно, за да направи от Деня на миньора незабравим фирмен празник, който да събере хиляди работещи и ветерани от компанията, заедно с много жители и гости на региона. Но усложнената епидемична обстановка не ни позволява да осъществим плановете си, защото на първо място стоят безопасността и грижата за здравето. Поради това ръководството на „Асарел-Медет“ взе решение за отмяна на фирмения празник, който иначе обичайно се провеждаше в края на месец август в Панагюрски колонии.
„Смятаме, че в тази усложнена обстановка това е единственият отговорен и разумен начин на действие. Оптимисти сме, че през следващата година всички отново ще празнуваме заедно“, заяви изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов.
Въпреки отмяната на големия фирмен празник, Денят на миньора ще бъде отбелязан в компанията с по-малки инициативи, сред които ще бъде награждаването на отличилите се работници.
Вярваме, че това решение ще бъде посрещнато с разбиране и подкрепа. От името на ръководството благодарим на всички колеги и партньори за отговорното поведение и солидарността!“