Начало Бизнес “Асарел- Медет” с първи победи на Четвъртата открита спартакиада за индустриални работници

“Асарел- Медет” с първи победи на Четвъртата открита спартакиада за индустриални работници

СПОДЕЛИ
Първи златни отличия в своя актив записа отборът на “Асарел-Медет”, който се състезава на работническа спартакиада, стартирала вчера в курортния комплекс Св. св. Константин и Елена.

Тенисистките на маса не оставиха шанс на конкуренцията и заеха първо място в отборната надпревара, а още няколко победи делят мъжете от същия успех.
Дамите в плажния волейбол се класираха втори, а мъжете се пребориха за третото място.

Шахматистите ни извоюваха бронзови медали, а Петьо Караджов се нареди втори в индивидулното класиране.
Трета позиция заеха и жените в състезанията по дартс.

В надпреварата по петанк мъжете изпуснаха на косъм третото място и останаха четвърти, а жените нямат загуба и в момента се борят за място на полуфиналите.

В една от най-оспорваните дисциплини – мини футбол асарелските футболисти вървят уверено към почетната стълбичка със записани три победи от три мача. Те надиграха последователно “Солвей Соди” и “Елаците-Мед” с по 2:0, а преди час се наложиха категорично с 5:0 над втория отбор на “Мини Марица-изток”.
Днес по-късно започват и битките по спортна табла, като предстои също индивидуалната надпревара в тениса на маса и още доста интересни дисциплини.
Във временното класиране “Асарел” заема третото място, само на 2 точки от многобройния отбор на “Мини Марица-изток” и на 6 от временните водачи “Елаците-Мед”.