Начало Бизнес „Асарел-Медет“ участва в Национални дни на кариерата 2024

„Асарел-Медет“ участва в Национални дни на кариерата 2024

СПОДЕЛИ
Какви са възможностите за стаж и професионална реализация в „Асарел-Медет“АД. Това бяха основните въпроси, които вълнуваха посетителите на щанда на компанията по време на Национални дни на кариерата`2024, организирани от сайта jobtiger.
Събитието се проведе на 6 април в столичния Гранд хотел Милениум и събра над 50 компании от различни сфери на икономиката и обучителни организации. Представители на „Асарел-Медет“АД по време на форума бяха Стоян Боев и д-р Боян Пиперков от отдел „Персонал“.
Най-голям интерес сред младите хора, които посетиха щанда на нашата компания, предизвика стажантската програма на дружеството. Други се интересуваха от свободните позиции и възможностите за професионален старт и кариерно развитие във водещата компания в българския рудодобив.
През годините „Национални дни на кариерата“ се утвърди като най-мащабното кариерно събитие в България. Основната цел на форума е работодателите да се срещнат с потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият нови възможности за професионална реализация.