Начало Общество „Асарел-Медет“ взе купата за Деня на миньора

„Асарел-Медет“ взе купата за Деня на миньора

СПОДЕЛИ
мини футбол

ФИНАЛИСТИТЕ ДАРИХА ПАРИЧНИТЕ НАГРАДИ НА ТАЛАНТА ИВАН ИВАНОВ

„Асарел-Медет“ спечели турнира по мини футбол, посветен на Деня на миньора. Капитанът Кръстьо Кроснаров вдигна купата след като в красив финал отборът се ноложи над съперниците от „Детони“ с 4:1.
Асарелци дръпнаха с 2:0 през първото полувреме но в начолото на втората част противниците им върнаха един гол и взеха инициативата. С още два гола към края асарелци сложиха край на спора. Третото място остана за „Кобрите“, които в мача за третото място се наложиха над „Аматьорите“ с 5:2.
За първите три отбора организаторите бяха осигурили купи и парични премии. Наградите връчи изпълняващият длъжността директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД Нели Мърхова, която благодари на всички участници и пожела успех на отборите. „Радостно е, че около 100 млади хора отделиха време да спортуват през тази седмица. Нека догодина се включат и нови отбори“, заяви тя по време на церемонията.
Бе връчена и награда за феърплей, която отиде при Клуба на привържениците на ЦСКА – Панагюрище. Трогателен жест направиха отборите финалисти, които дариха паричните си награди на талантливия млад атлет и футболист Иван Иванов, за да подпомогнат по-нататъшното му развитие.
мини футбол