Начало Бизнес Асарелските футболисти с бронзови медали от турнир на КТ „Подкрепа“

Асарелските футболисти с бронзови медали от турнир на КТ „Подкрепа“

СПОДЕЛИ
Отборът по мини футбол на „Асарел-Медет“ спечели бронзовите медали на първия турнир, организиран от Конфедерация на труда „Подкрепа“.
Двубоите се проведоха през месец декември на Спортния комплекс Winbet Sport & Event Centre в София. В турнира се включиха общо 11 мъжки отбора от цялата страна, както и 3 дамски.
Асарелският тим представляваше областната структура на КТ „Подкрепа“ – Пазарджик и беше воден от председателя на синдикалната секция на СМФ„Подкрепа“ в дружеството Николай Попниколов. Отборът беше в състав Владимир Зубев, Стоян Славеев, Янко Янков, Иван Раленеков, Тодор Минчев, Кръстьо Кроснаров, Илиян Керкеняков и Добри Киров.
С убедителни победи в груповата фаза асарелци се класираха за следващия етап и достигнаха до полуфиналите, където загубиха драматично с 2:3, след отсъдена спорна дузпа в последната минута срещу отбора на Федерация „Металургия“.
Победител в първия национален турнир по минифутбол на Конфедерация на труда „Подкрепа“ стана отборът на Федерация „Строителство, индустрия и водоснабдяване- „Подкрепа”. На финала те победиха безапелационно с 5:0 отбора на Федерация „Металургия” и взеха златните медали.
Янко Янков от отбора на „Асарел-Медет“ стана голмайстор на турнира с 18 отбелязани гола.