Начало Култура Асен Блатечки и Койна Русева с премиерна комедия в Панагюрище

Асен Блатечки и Койна Русева с премиерна комедия в Панагюрище

СПОДЕЛИ

Зрителите час и половина ще се радват на добра игра, подправена с лек френски хумор и остроумен диалог

asen_blatechki_i_koyna_rosevaАсен Блатечки и Койна Русева идват с новата комедия „Вик за любов” на 24 ноември в Театър Дом-паметник в Панагюрище.  Това е поредното заглавие от френската авторка Жозиан Баласко, която е позната с пиесите си „Омайна нощ” и „Бившата жена на моя живот”, отново с участието на Блатечки.

Зрителите няма да бъдат разочаровани – час и половина ще се радват на добра игра, подправена с лек френски хумор и остроумен диалог. При това представлението нито на секунда не нарушава добрия тон, а това не е лесно, щом става дума за страстна любов.

Ще надникнете в безумно смешните, непредвидими перипетии на живота в театъра – любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново. И точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех!

Героят на Блатечки – Юго, е актьор със западащ имидж, мачо, пълен непукист, женен за далеч по-млада от него манекенка. За да вдъхне живот на кариерата му, неговият продуцент (Стефан Иванов  от „Етажна собственост”) предприема рискован ход – събира го с бившата му половинка Жижи (Койна Русева). Тя е някогашна звезда, отдавна излязла от играта заради тежък алкохолизъм, но пък заедно двамата правят взривоопасна смес. Такава, каквато би накарала зрителите да препълнят театъра. Заради това всички средства са позволени.

Билети  за „Вик за любов” се продават в Театър Дом-паметник в Панагюрище.