Начало Общество Аварии в Бъта и Попинци, водоснабдяването на двете села временно затруднено

Аварии в Бъта и Попинци, водоснабдяването на двете села временно затруднено

СПОДЕЛИ

vik-avariiАварии по водопреносната система на селата Бъта и Попинци е причината днес двете села да имат затруднено водоснабдяване. За това информираха от „В и К – П“. Аварийни екипи вече работят по отстраняването на повредите.

1 КОМЕНТАР

  1. Поредна „авария“ в водопреносната система (след Баня и Поибрене, този път Попинци). Как това се приема от гражданите на община Панагюрище. „Загробиха“ се 50 млн., „готвят“ се „поредни“ „Европейски пари“ – нещата продължават с благопожелания за ефективно водоподаване (никой обаче не се замисля как е възможно това реално да стане) с качествена питейна вода. Пред ДЕКВР (при утвърждаването на срочните БИЗНЕС ПЛАНОВЕ), се „ПЛАЧЕ“ за повишаване цената на водните услуги, докато „авариите“ продължават със зачестен ритъм. Още повече – значителен е процентът на гражданите, които плащат, но не употребяват подаваната „питейна вода“ (всъщност тази вода – от терасата на р. Марица, без Водопречиствателна Станция за Питейни води /ПСПВ/ не следва да се нарича ПИТЕЙНА).
    На къде вървим НАРОДЕ!? Нова Власт, оредно боричкане за Европейски пари, отрицателен ръст на местната икономика, обезлюдяване на общината (вече всички все още действащи училища са с маломерни паралелки). Местни милионери – пренаситен гробищен парк




    0



    0