Начало Общество Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено...

Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване

СПОДЕЛИ
профилактика

avariq-ostavq-chast-ot-varna-bez-voda-126609

Селата Левски, Елшица и Попинци, както и високите части на Панагюрище днес ще са със затруднено водоснабдяване. Причината е авария между 2 и 3 подем на магистралния водопровод. Вече се работи по отстраняването й, информираха от “В и К”.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Относно: „Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване“
    Тук намесвам и ангажирам за намеса редакцията на PIA. Докога ще „пеем“ рефрена – Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване…..?!
    „Печалби“, измами, високи цени, „европейски проекти“ и рефрена – „Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване“.
    Обществеността в община Панагюрище са наясно, че прокараният за промишлени потребности (става въпрос за оптичното производство на МК „Оптикоелектрон“) водопровод не е пригоден за доставка на питейна вода!. Когато се „правеше“ избор на Управител на „В и К – П“ ЕООД, никой от „определената“ Комисия не прояви елементарен интерес относно устойчивото развитие на Дружеството. Целта на Комисията бе да се удоволетвори комерсиалният интерес на КМЕТА в избор на послушник върху който да се хвърли вината на абонатите не само за нередовната доставка, но и за несъответстващото качество на питейната вода. В същото време,“някой“ „прибира“ финансите от „проекти“, „печалби“ и т.н.. С една дума – Води ни войводо, ние си знаем пътя!. Само, че този войвода удоволетворява комерсиални интереси, а не интереси на абонатите.




    0



    0