Начало Общество Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено...

Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване

СПОДЕЛИ

vik-avarii

Селата Левски, Елшица и Попинци, както и високите части на Панагюрище днес ще са със затруднено водоснабдяване. Причината е авария между 2 и 3 подем на магистралния водопровод. Вече се работи по отстраняването й, информираха от “В и К”.

 

4 КОМЕНТАРА

  1. Г-н finjikov, преди да определяте даден коментар за подвеждане, запознайте се с БИЗНЕС ПЛАНА на „В и К -П“ ЕООД и реда за опредеяне цената на питейната вода. Тук, няма място за подвеждане. Проблема с питейната вода за община Панагюрище е сериозен. Очаквам, собственика на Капитала на Дружеството да подходи сериозно и да разработи мерки за неговото разрешение.




    0



    0
  2. По повод наскоро публикуваната информация относно качеството на водата, а именно, че водата в Панагюрище била най-чиста бих задал въпрос към PIA-news – Как приемате поредната информация „…Авария между 2 и 3 подем, Левски, Елшица и Попинци със затруднено водоснабдяване…“?
    Знаете ли през колко подема водата от р. Марица (при с. Злокучене) минава, за да се достави на абонатите живущи в община Панагюрище?. Задавате ли си въпроса -кой и как определя качеството на „питейната“ вода, след като липсват по трасето Пречиствателни Станции за Питейна Вода? В Бизнес Плана на В и К – П ЕООД, при определяне цената на питейната вода, ДКВР (Регулатора към Министерството на благоустройството) вярва на „експертите“ от В и К – П ЕООД, че се обслужват три ПСПВ. Какво пие и какво плаща абонатът на В и К – П ЕООД? Наскоро, бяха вложени около 50 млн. за подмяна на абонатната мрежа. Какъв е ефекта (качество, редовно подаване, загуби на вода и т.н)от „реализираният“ Проект (освен „усвоените“ европейски пари)? / Отговор не чакам, защото съм убеден, че нямате необходимата компетентност, и все пак …..?!/




    0



    0
    • Е, моля ви инж. Илков! Не подвеждайте хората!




      0



      0