Начало Любопитно Бъдете смарт с марката Xiaomi

Бъдете смарт с марката Xiaomi

СПОДЕЛИ
Снимка: REUTERS

Обичате ли иновациите и модерните джаджи? Ако отговорът е да, то сте на правилното място, защото ще ви представим марка, която се отличава с високо качество и иновативни технологии, които правят ежедневието ви много по-лесно. Представяме ви марката Xiaomi.

 

Сравнително млад бранд, който започва като софтуерна компания. Именно в далечната 2010 година стартира създаването на продукти, които се отличават със своите технологии и иновации.

 

Днес Xiaomi ни предлага огромно разнообразие на продукти за дома и устройства като телефоните, но кои са те и с какво се отличават? По-долу ще ви споделим част от най-отличителните продукти на марката и това, което тя ви предлага. 

 

Смарт устройства за смарт дом

Няма нищо по-ценно от това да се чувствате спокойни у дома. В тази връзка марката Xiaomi предлага интернет камери за видеонаблюдение. Те са малки и много удобни за използване, специално предназначени за дома. 

 

Камерите на Xiaomi се отличават с високо качество на заснемане, със зрителен ъгъл  360° на дневна светлина, съвместимост с Google Assistant и Alexa, детектор на бебешки плач и много други фантастични функции.

 

При избора на камера за видеонаблюдение има няколко важни характеристики, на които да обърнете внимание:

 

  • резолюция на заснемане на видео
  • зрителен ъгъл
  • нощно виждане
  • функции
  • съвместимост

 

По-чист въздух у дома – мисия възможна

Днес замърсяването на въздуха е един от значимите проблеми в цял свят и е причина за отключването на алергии, астма и други дихателни проблеми. За щастие напредналите технологии и марки като Xiaomi знаят как да създадат уреди, които да се погрижат за нас и нашето здраве.

 

Още един топ уред на този бранд е въздухопречиствателят, който ще се погрижи за въздуха във вашия дом или офис да бъде пречистен и ще ви помогне да забравите за фините прахови частици.

 

Всеки модел пречиствател за въздух Xiaomi притежава разнообразни спецификации и функции. Именно затова е важно да вземете предвид няколко ключови фактора:

 

  • големината на помещение, в което ще го използвате
  • мощността, която се определя от квадратурата на стаята;
  • филтрите, които използва;
  • функциите и режимите на работа, които притежава.

 

Прахосмукачката робот на Xiaomi – перфектният помощник

Ако все още не сте разбрали колко страхотни са прахосмукачките робот и как ще облекчат вашите домакински задължения, то може би е време да си купите такъв уред. А защо не именно на марката Xiaomi.

 

С елегантен дизайн, лесна за използване апликация и опцията да почистят вместо вас, докато не сте у дома. Можете да избирате модели с различна мощност, размер на контейнера и живот на батерията.

 

Наред с това част от моделите предлагат както сухо, така и мокро почистване. А какво ще кажете за функции като LDS, която е лазерна навигационна система, позволяваща почистване дори в тъмното. Тази и още много други екстри се крият в роботите прахосмукачки на Xiaomi.

 

Телефонът, без който не можете

Представяте ли си да изкарате един ден без вашия телефон, особено ако сте на работа или непрекъснато в движение? Най-вероятно отговорът е не. Затова и друг топ продукт Xiaomi, който ви предлагаме, е смартфонът. Насладете се на иновации, изтънчен дизайн, висока производителност, издръжлива батерия и камера, на която най-вероятно няма да можете да устоите.

 

Част от най-популярните серии са Xiaomi Poco, които са от среден към висок клас, и Xiaomi Redmi, които са среден клас смартфони. И двете серии се стремят да предложат най-доброто потребителско изживяване. Още две популярни серии от марката Xiaomi са Mi и Pro, които ви обещаваме, че също приятно ще ви изненадат.

 

Когато избирате смартфон, който да отговори на вашите нужди и очаквания, обърнете внимание на спецификации като процесор, вътрешна и външна памет, камера, дисплей и размер на устройството.

 

Смарт часовник за по-активен живот

Можете лесно да следите вашата активност, здравословен начин на живот и лесно да следите важните за вас съобщения с помощта на малките иновативни джаджи, наречени смарт часовници и фитнес гривни.

 

Те ще броят вашите крачки, ще следят сърдечния ви ритъм и още какво ли не. Вграденият GPS ще се погрижи да не се загубите в случай, че сте почитатели на туризма, а с помощта на NFC чипа ще можете да плащате навсякъде безконтактно.

 

Електрически скутер – икономичен начин за придвижване в града

Търсите ли максимално икономичен начин да се придвижвате в града. Е, представяме ви електрическите скутери. Те са компактни, надеждни и много здрави. С тях не мислите за задръстванията, нито къде и как ще паркирате. Спестяват ви средства и време, а какво по-хубаво от това.

 

Избирайки подходящ скутер, обърнете внимание на размера, функциите, които притежава, и на скоростта, която може да развие. Някои от моделите са по-бързи, а други значително по-бавни.

 

Телевизори Xiaomi – за повече споделени мигове

Телевизорите Xiaomi ще ви предоставят възможността да се насладите на домашно кино с фантастична картина и звук. Смарт телевизорите са с Android операционна система, а функциите и приложенията, които моделите притежават, ще допълнят страхотното изживяване.

 

Готови ли сте да се потопите в света на технологиите и иновациите, които марката Xiaomi ви предлага? Остава да намерите уредът, от който се нуждаете и да се насладите на едно по-добро преживяване.