Начало Общество „Бъди човек: “Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ събира хранителни продукти...

„Бъди човек: “Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ събира хранителни продукти за нуждаещите се възрастни хора

СПОДЕЛИ

Инж. Стоян Мачеев, неговото семейство и фирма “ БУНАЙ “ АД – гр.Панагюрище са дарили средства в размер на 400 лв. за инициативата

 

Инициативата “Бъди човек – Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”, в която за четвърта поредна година се включи и Панагюрище и чийто главен двигател тук е Дима Попова, отново ще подпомогне социално слаби и възрастни хора в нужда.

Подготовката за предстоящата инициатива, която ще се проведена 21.12.2017 г. вече започна със събиране на средства, хранителни продукти, изготвяне на списъци, пазаруване и посещение на адреси.

С огромно уважение отправям благодарност към инж. Стоян Мачеев, неговото семейство и фирма “ БУНАЙ “ АД – гр.Панагюрище за дарени средства в размер на обща сума 400 лв. за инициативата “Бъди Човек“. С дарените средства в началото на м. декември ще бъдат закупени хранителни продукти и плодове в помощ на възрастни и самотни хора, пенсионери, хора с увреждания. Благодаря Ви, за добрината и доверието което ми гласувахте.„, сподели Дима Попова в страницата на Бъди човек.

Всеки, който иска да стане част от тази благородна кауза, може да получи информация на телефон 0897019112 или на място в офиса на ул. „Георги Бенковски” 24 срещу сградата на бившата Стопанска банка.

„Отправям молба да бъдат предоставени адреси на самотни, болни хора и пенсионери, които да бъдат подпомогнати чрез тази кампания. За четвърта поредна година на Коледа ще отдадем уважение и на пенсионирани и самотни хора в нужда“, апелира г-жа Попова.