Начало Препоръчани Българин проби в основната схема при смесените двойки!

Българин проби в основната схема при смесените двойки!

СПОДЕЛИ

Стефан Тодоров и Калина Христова приключиха участието си на 2019 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open

Състезаващият се за Италия Нягол Стоянов постигна две поредни победи в тандем с Джорджия Пиколин. Така двамата преодоляха успешно квалификациите и очакват с нетърпение жребия за същинската фаза на турнира, който е по-късно тази вечер. Стоянов е роден в България и израства на Апенините, тъй като родителите му дълги години играят там.

 

Българският тандем при смесените двойки загуби от холандците Лауренс Тромер/Брит Ейрланд с 0:3 гейма (3:11, 6:11, 9:11). Липсата на достатъчно сработка в Тодоров и Христова в едва втория им мач заедно, оказа своето влияние.

Казухиро Йошимура победи Суей Хан Лам с 4:2 гейма (11:7, 11:7, 13:11, 7:11, 3:11, 11:3) и се класира за последния етап от квалификациите на 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Така японецът остава в турнира за разлика от по-големия си брат Махару Йошимура, който отпадна изненадващо в пресявките както на сингъл, така и на двойки.

„Искам да задмина брат си и да отида на Олимпийски игри. Позициите ни в световната ранглиста са сходни и понякога има конкуренция помежду ни. Семейството ми очаква победи и ще се опитам да ги постигна. Целта ми е да съм сред най-добрите 8 в Панагюрище. Турнирът е добър, а организацията в него улеснява участниците”, сподели Казухиро.