Начало Бизнес Българска фирма призова абитуриентите: Изберете българското!

Българска фирма призова абитуриентите: Изберете българското!

СПОДЕЛИ

richmart-v-usa_martin-ivanovРусенската фирма „Топ мен“ – производител на мъжките облекла „Ричмарт“,се обърна чрез фейсбук страницата си към всички абитуриенти с призив да подкрепят българската икономика и българските фолклорни танци“. Фирмата налага нов бизнес модел. Освен работа по поръчка на възложители русенската компания се специализира в изработване на костюми по поръчка (Made to measure). „Ричмарт“ месечно изработва около 1000 костюма за български и чуждестранни клиенти. През миналата година фабриката се премести в нова сграда с 20 хил. квадратни метра площ, използва модерни технологии и дава работа на повече от 500 души, уточни Йорданов. За 2012 г. „Топ мен“ отчита 11.613 млн. лв. оборот и 2.4 млн. лв. печалба, показват данните в Търговския регистър. Ето каква е инициативата на компанията в подкрепа на българското:

ДО ВСИЧКИ АБИТУРИЕНТИ НА 2015 ГОДИНА – ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И БЪЛГАРСКИТЕ ФОЛКЛОРНИ ТАНЦИ!
1. ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО! Нека всички абитуриенти да закупят облеклата за абитуриентския си бал от български производители.
ФИРМА RICHMART ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА МЪЖКИ КОСТЮМИ НА ЗАВОДСКИ ЦЕНИ във фирмения си магазин в град Русе! /10% от продажбите на фирмения ни магазин ще бъдат инвестирани в подкрепа за популяризирането на българските фолклорни танци в световен мащаб!/
– мъжки костюми конфекция:
– 120-180 лв. /цени в търговската мрежа – 350-600 лв./;
– мъжки костюми по поръчка:
– 450-800лв. /цени в търговската мрежа – 1000-2500 лв./;
– 800-2000 лв, /цени в търговската мрежа – 2500-5000 лв./;
Може да поръчате костюми по поръчка като изберете измежду:
– над 1000 дизайна от висококачествени италиански и английски платове на световноизвестни производители /CERRUTI, E. THOMAS, DORMEUIL, VITALE BARBERIS CANONICO, LORO PIANA и др./;
http://richmartmenstyle.com/
http://richmartfabrics.com/
– над 100 модела по ваш избор и много голямо разнообразие от елементи върху дрехата;
– хастар /вътрешната част на сакото/ – над 300 артикула от високо качество и над 150 артикула с много атрактивни щампи в стил Vintage;
– костюмът ще бъде изработен по ваш размер;
– по ваше желание върху костюма ще бъде бродирано вашето име или мото;
RICHMART Е НАЙ-МОДЕРНАТА ФАБРИКА ЗА МЪЖКИ КОСТЮМИ ПО ПОРЪЧКА В ЕВРОПА! RICHMART ИЗРАБОТВА КОЛЕКЦИИТЕ НА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ МАРКИ ОТ НАД 30 ДЪРЖАВИ!
2. За своите абитуриентски облекла поискайте от дизайнерите да включат български шевици или български символи. Това е модерна тенденция в момента /Джон Галиано и Гучи използват български шевици в своите колекции!/ Включете се в конкурса RICHMART VINTAGE за дизайнери!
Линк към конкурса: https://www.facebook.com/video.php?v=648545368606574
3. ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР! Поканете танцьори на български фолклорни танци /професионални или любителски/ на вашия бал! Включете се със своите видеоклипове в конкурс RICHMART VINTAGE!
Линк към конкурса: https://www.facebook.com/video.php?v=648545368606574
4. Към всички абитуриенти! Ако сте решили да учите или работите в чужбина, нашият съвет е: СТАНЕТЕ АГЕНТИ ИЛИ ДИСТРИБУТОРИ НА БЪЛГАРСКИ ФИРМИ! Така ще можете да правите добър бизнес в чужбина.
Ние от фирма RICHMART можем да Ви обучим как да направите бизнес с мъжки костюми по поръчка, което е много актуално в чужбина! Предлагаме безплатен франчайз как да направиш мобилно ателие в чужбина. Можете да станете и наш агент в България.
За контакти:
adelina.ivanova@richmart.eu
http://richmartmenstyle.com
http://richmartfabrics.com
http://richmart.org
http://richmart-vintage.com
Facebook: RICHMART LTD
Адрес: ул. Потсдам 10
7000, Русе