Начало Общество Български треньори ще трупат опит в Барселона

Български треньори ще трупат опит в Барселона

СПОДЕЛИ

Български треньори на деца и юноши ще получат шанс да се запознаят със структури и методики в Академията на един от най-популярните испански клубове – „Еспаньол“ (Барселона). Едноседмичен семинар през февруари 2018 г. ще им даде такава възможност, като той ще отвори вратите на познанието с лекции, тренировки и практически занимания, както и наблюдаването на мачове на юношески формации и първия отбор.
Футболните хора от България, които проявят интерес, ще получат пълни данни за структурирането на работата в Академията на „Еспаньол“, а ежедневните лекции са при светила в отделните области на работата с подрастващи футболисти.
Методистът Пол Гарсия, отговорник за юношеска секция на клуба от Каталуня, ще е основен лектор по технико-тактическата част.
Дани Парра, дългогодишен отговорник за физическите и кондиционните методики в клуба, ще говори пред българските си колеги за важността на това звено.
Предвидена е и лекция в семинара от Хауме Сабате, който е технически директор на Академията, за да разясни психологическия аспект на подготовката на деца и юноши.
Треньорите ще изгледат занимания на отделни формации, като до тях ще има човек, който да обяснява същността на заниманията и аспектите, в които се работи на тях. Предвидено е и гледане на мач на първия отбор на „Еспаньол“.
За треньорите от България организатор на посещението на семинара е Cosmo Futbol, който в две поредни години заведе над 150 деца от нашата страна на лагерите Campus Barcelona в другия каталунски клуб „Барса“.
Поради ранния интерес към семинара, местата може да се окажат ограничени.
Повече информация за събитието клубове и треньори могат да намерят на:
Email: info@campus-barcelona.es
Телефон: 0879892921

Източник: Cosmofootball