Начало Общество Банските костюми – тази сладка необходимост за летни приключения

Банските костюми – тази сладка необходимост за летни приключения

219
0
СПОДЕЛИ

Лятото – този тъй чакан сезон, е в разгара си. Екзотични, цветни и предизвикателни са безбройните модели бански костюми, които може да намерите почти навсякъде – по магазини, улични сергии, молове, електронни сайтове. Има изключително наситен и разнообразен избор от модели, цветове и форми. Независимо дали по време на горещините ще предпочетете отдиха в планината, до някое планинско езеро, или ще поемете към морето, банският си остава задължителен елемент от вашата ваканция. Важно е, когато избираме бански, да се спрем на такъв модел, в който ще се чувстваме удобно и, разбира се, красиви и модерни.

DSCI5955В магазините на Панагюрище дамите могат да си намерят бански костюми на цени от 15.00 лв. до 26.00 лв. Цветовата гама им е доста разнообразна. Има също така и бански костюми от три части – прашка, боксерка и горнище, които са на цена от 12.00 лв.

Цената на мъжките бански варира от 4.50 лв. до 12.00 лв. Като 4.50 лв. струва банският тип слип, на 5.50 се продават моделите боксерки, а за по едрите мъже, се намират бански тип „Гигант“, които са на 12.00 лв.

В магазинът, който се намира на центъра, например, собствениците уточниха, че банските костюми при тях са италиански. Те дори разказаха, че много модерни и търсени тази година са дамските бански с реси.

Наред с банските костюми в града има голяма разнообразие и на други плажни артикули – шапки, рокли, джапанки, кошници, пареа.

Плажните кошници могат да се намерят на цена от 18.00, 19.00 лв. Цената на летните шапки, в зависимост от модела варира от 5.00 лв. до 12.00 -13.00 лв. Ако не държите на марковите стоки и портфейлът Ви не е богат, може да си намерите джапанки на 3.00 лв. Парео-то се намира на цена 9.50 лв., а ако решите да си вземете шал, то може да го намерите на цена от 7.00 лв.

Плажните рокли вървят на средна цена от 8.00 лв до 25.00 лв. Летни сандали се намират за 12.00 до 45.00 – 50.00 лв.

Голямо разнообразие на модели и цени предлагат и елекронните сайтове. Но друго си е „око да види, ръка да пипне“, както се казва по панагюрски.

Относно модата – там всеки сам трябва да реши. Важен е личният комфорт и чувството, че сме красиви с дрехата, която сме облекли. Било то евтин или скъп бански костюм, рокля с презрамки или без презрамки, маркови джапанки или такива от три лева… Това няма значение. Чувството за щастие не трябва да е подчинено на перфектния външен вид. По-скоро то е усещане за свежест и красота отвътре. За красотата, която трябва да живее в нас самите, в душите ни. Така че, не се страхувайте да експериментирате с шарки и цветове.

Едно синьо, свежо, щастливо, устремено и вдъхновено лято Ви желае нашият екип!