Начало Общество Белишки в Баня: „Други са специалисти по язовирите, но при нас „Луда...

Белишки в Баня: „Други са специалисти по язовирите, но при нас „Луда Яна“ се случва!“

СПОДЕЛИ

DSCF4125„Други са специалистите по язовирите. Други спечелиха четири поредни избора от 1994 до 2011 година с обещанието, че язовир „Луда Яна“ ще бъде готов, но това се случва при нашето управление. Ако не беше загубата на време при кабинета „Орешарски“, вече щеше да има строителство“, заяви кандидатът за кмет на община Панагюрище Никола Белишки като отговор на въпрос по време на срещата с жители на село Баня тази вечер. Той припомни, че никога досега – и преди парламентарни, и преди местни избори, не е обещавал да строи язовир. Въпреки това същинският напредък започна през 2012 година, когато правителството на Бойко Борисов внесе исканата банкова гаранция и процедурата на практика стартира. В момента тече изборът на изпълнител от т.нар. „къса листа“ и се надявам до края на ноември, началото на декември, победителят в конкурса да е ясен. Строителните работи реално могат да започнат през пролетта на 2016 година. През изминалия мандат направихме всичко, което се изисква от нас, обясни той.
DSCF4124Водачът на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ Галина Матанова заяви, че ПП ГЕРБ е единствената партия в община Панагюрище, която излиза на избори с подробна и структурирана програма, която може да изпълнява от първия дена на управлението си. Тя благодари на банци за отличното партньорство в сферата на културата, като изрази респекта си пред дейността и творческата енергия на самодейците от читалище „Пробуда“.

Основните проблеми на селото обобщи в изказването си на практика сигурният кмет на селото Стоян Ножделов, който ще дублира мандата си, защото няма противник в надпреварата. Независимият кандидат заяви, че проблем остават затворените санаториуми, амортизираният водопровод и инфраструктурата в селото. Той каза, че парите никога не стигат, но по време на мандата „Белишки“ средствата за селата са скочили в пъти. Ножделов заяви пред присъстващите, че винаги е срещал съдействие и разбиране от Белишки и екипа му и пожела успех на изборите.

DSCF4126

Подкрепете ни с № 2 в бюлетината, тъй като доказахме, че можем, призоваха на финала кандидатите на ПП ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!