Начало Общество Бездомно куче нападна и жестоко нахапа 33-годишна жена в Пазарджик

Бездомно куче нападна и жестоко нахапа 33-годишна жена в Пазарджик

СПОДЕЛИ

Бездомно куче нападна и жестоко нахапа 33-годишна жена в Пазарджик. Инцидентът е станал паБездомно куче нападна и жестоко нахапа 33-годишна жена в Пазарджик. Инцидентът е станал пред блока, в който живее пострадалата на ул.“Г.С.Раковски“.

Мануела Ферер твърди, че животното безпричинно се нахвърлило върху нея. Опитала се да се отбранява за това зъбите на кучето разкъсали първо дланта на ръката й. После животното я нахапало по крака и разкъсало глезена й. Жената паднала на земята и загубила съзнание.

„Вървях си по пътя и две улични кучета се появиха, едното което все си обикаля и го знам ,а това което ме нахапа беше с него и изведнъж ми захапа ръката без повод“, разказва Мануела Ферер, цитирана от Нова телевизия.

На помощ се притекли нейни съседи, които я откарали в местната болница. Хората в района се оплакаха, че в квартала обикаля глутница от скитащи се кучета и когато осверипеят от глад, нападат. Пострадалата се закани да съди отговорните за безпризорните животни институции.

„Направо имах чувството, че ще ми откъсне ръката, даже не знам как съм се отскубнала от него. Казаха ми, че някакъв човек с бастун го е ударил, за да ме пусне. Тук имам 5 зъба кучешки, а дланта ми е разкъсана. Тук имам една превръзка, където имам цяла дупка и мога да си мушна пръста в нея. Ще съдя общината до дупка на мен щом такова нещо ми направиха, какво могат да причинят на едно малко дете, а тук играят непрекъснато деца“, заяви пострадалата.