Начало Любопитно Безценни съвети за стил, модни находки и тенденции бяха демонстрирани в Панагюрище...

Безценни съвети за стил, модни находки и тенденции бяха демонстрирани в Панагюрище (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

На 7 юли Градският парк в Панагюрище се превърна в арена на горещи тенденции и модни вдъхновения.

Цял антураж от модни специалисти, блогъри и дизайнери пристигнаха тук, за да дадат безценни, безплатни съвети за стил, модни находки и тенденции. Причината беше турнето, озаглавено Peace.Love.Fashion на мобилното приложение Shedd.

Фокус на турнето са по-малките градове в България, където липсата на големи търговски центрове и магазини на популярни марки не трябва да е спирачка, за да изглеждаш стилно и красиво„, сподели Нора Калионска, PR мениджър на модната платформа.

VW бусчето на Shedd акустира точно в 16:00 часа. Половин час по-рано множество нетърпеливи девойки бяха окупирали пейките около фонтана, в очакване на приятни изненади и активности. И не останаха разочаровани.

Със Shedd Studio неповторимата Венета, автор на блога EdgyCuts, част от фамозното  #SheddCrew  показа различни тънкости в направата на перфектни снимки с телефон, като по този начин лесно и бързо се продават дрехите в Shedd.

С лекция на Анна Динкова научихме какво е dress code и разшифроване на облеклото за всеки повод; как да пътуваме леко с малко, но ефективно подбрани дрехи; как да пазаруваме разумно. Ана разказа и малко за аксесоарите: как да съчетаваме чанта с обувки, както и кои бижута за кои поводи е уместно да носим.

Особено голям интерес имаше към направи-си-сам къта, където дизайнерката  Мариела Скендерова показа лесни трикове как да освежим старите си дънки, тениска, чанта или друга любима своя вещ. Всичко изработено оставаше за този, който си го е направил. Младите дами бяха донесли стара, но любима модна придобивка, на която вдъхнаха нов живот!

Разбира се, за да се спасим от горещината имаше и специален Shedd BAR, където се предлагаше коктейлът на лятото – водка Absolut, тоник и лайм.

Всеки, който желаеше, можеше да се включи в томбола за спечелването на Samsung Mobile Galaxy A3, която ще бъде теглена на 15 юли.

За Shedd:

Shedd е първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. С него лесно можете да публикувате обява на любими ваши дрехи, обувки или аксоари, които вече не носите, като така им намерите нови собственици, които да им се радват. В Shedd има огромно разнообразие от дизайнерски артикули, до различни нови и употребявани модни находки. Красивият и интуитивен дизай прави ползването на приложението приятно и изключително лесно, като можете да публикувате обява за по-малко от 30 секунди.

В Shedd се публикуват средно по 4000 нови обяви на ден от 50 000 уникални потребители.

СНИМКИ ОТ ТУРНЕТО НА SHEDD В ПАНАГЮРИЩЕ