Начало Общество Благодарствен адрес към кметския екип на община Панагюрище в лицето на Никола...

Благодарствен адрес към кметския екип на община Панагюрище в лицето на Никола Белишки и Галина Матанова

СПОДЕЛИ

Поибренската общественост – кмет на с. Поибрене, родители, учители, директор и ученици на ОУ ”Свещеник Недельо Иванов”, сърдечно благодари на община Панагюрище и по-специално на кметския екип- г-н Никола Белишки и г-жа Галина Матанова за спечеления и реализиран проект за реновиране на училището.

От днес, 30.01.2019 г., учениците, родителите и учителите влязоха в едно коренно променено, блестящо, свежо и чисто училище – всички класни стаи са реновирани, училищният коридор, столът, покривът на училището са ремонтирани. Изкъртената санировка е възстановена изцяло.

Този изключително стойностен проект на община Панагюрище за създаване на позитивна образователна среда изисква от всички нас да даваме повече- да мотивираме учениците, обучавайки ги в тази прекрасна образователна среда към по-добри резултати, към завършване и на средно образование и приобщаване към нормална икономическа среда- не да чакаш на социални помощи, а да издържаш семейството си работейки и плащайки данъците на Република България.

Сега трябва да успеем да опазим постигнатото, апелираме към всички наши ученици и родители да пазят и да не рушат. Тези, които идват да играят в училищния двор след 16.00 ч., нека да го правят само на футболното игрище, а не на площадката между ново санираните стени. Училищното ръководство, учителите, кметът и полицаите на с. Поибрено сформират щаб за опазване на материалната база в училището и ще налагат строги санкции, без никакви компромиси на нарушителите.

Убедени сме, че нашите ученици и родители оценяват и ще пазят облагороденото ни училище, така че то да просъществува и за бъдещите поколение в този реновиран вид.

Директор:
Дидка Лукова Пенева
С. Поибрене

30.01.2019 г.