Начало Спорт „Бойни спортове“-Панагюрище спечели държавното по самбо

„Бойни спортове“-Панагюрище спечели държавното по самбо

СПОДЕЛИ
restorant

3

В Панагюрище бяха излъчени шампионите при мъжете от държавното лично и отборно първенство по самбо. Отборен победител е състава на „Бойни спортове“ Панагюрище. Участие взеха 130 мъже от 24 клуба, между тях „Бойни спортове“ Панагюрище, „Видин“, „Локомотив“ София, „Дети“ Благоевград , НСА , „Илинден“ София , ЦСКА, ЦСКА – София , Кракра Пернишки и други.

При много добра организация в „Арена Асарел“ победители в отделните категории са: 

В категория до 52 килограма шампион е Иван Беломашев от „Бойни спортове“ Панагюрище, втори е Теодор Каловски от същия клуб. Трети е техният съотборник Христо Гюлев и Денис Лилков от „Видин“.

В категория до 57 килограма шампион е Дончо Павлов от „Локомотив“ София, следван от Пенчо Галилеев от „Бойни спортове“ Панагюрище, а трети са Даниел Парасков от „Дети“ и Рустислав Добрев от „НСА“.

В категория до 62 килограма шампион е Илиян Скашев от „Илинден“ София, втори е Димитър Стоянов от „НСА“, а трети са Венцислав Сурликов „Бойни спортове“ Панагюрище и Емил Незиров „НСА“.

 

В категория до 68 килограма шампион е Иван Хърков от „Бойни спортове Панагюрище“, втори е Ангел Ангелов от ЦСКА, а трети са Никола Петкански от „Бойни спортове“ Панагюрище и Евгени Добрев от ЦСКА- София.

В категория до 74 килограма шампион е Ашот Мартиросиян от НСА, втори е Нешо Нешев от “ Бойни спортове Панагюрище“, а трети Светозар Цунг от ЦСКА и Антон Бранков от „Локомотив“ София.

В категория до 82 килограма шампион е Георги Шишков от „Бойни спортове“ Панагюрище, втори е Денислав Златанов от „Илинден“ София, а трети са Радослав Дачин и Иван Тодоров и двамата от „Локомотив“ София.

В категория до 90 килограма шампион е Христо Владимиров от „Локомотив“ София, втори е неговия съотборник Яни Маджаров, а трети са съотборниците от ЦСКА Костадин Цветанов и Любомир Тончев.

В категория до 100 килограма шампион е Мартин Дешев от ЦСКА, втори е Васил Димитров от „Дети“ Благоевград, а трети са Атанас Иванов от „Локомотив“ София и Кирил Аначков от „Илинден“ София.

В категория над 100 килограма шампион е Веселин Иванов от „Локомотив“ София, втори е Ангел Рангелов от „Кракра Пернишки“, а трети са Васил Дойчинов от „Локомотив“ София и Генко Иванов от ЦСКА.

В неделя държавният шампионат продължава с надпреварата в „Арена Асарел“ при жените.

Без име 1 2

gong.bg