Начало Общество Бончевци се забавляваха на коледен бал тази вечер

Бончевци се забавляваха на коледен бал тази вечер

24
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

10380314_321555721373562_2248541430791088996_n Организаторите бяха подготвили една незабравима вечер. Балът е ежегоден за бончевци и по традиция се организира от Ученическия съвет. Празникът започна в 20 часа, в ресторант „Виктория“. Водеща бе Радостина Скачкова. Тя предложи на всички присъстващи да забравят за малко учебниците и домашните, да се повеселят заедно и да потънат във вълшебството на коледните празници.
За коледния бал специално от Лапландия бяха пристигнали Дядо Коледа и Снежанка, които позабавляваха присъстващите.
Последва забавната част с конкурсите за „Най-яка мацка“, „Най-готин пич“ и „Най-голям алкохолик“, за които предварително е била проведена анкета и от всеки клас е бил избран по един представител в трите категории.
За да бъде избрана „Най-яка мацка“, дамите номинирани в категорията проведоха импровизирано дефиле на което публиката единодушно избра за победителка дванадесетокласничката Елеонора Тодорова.
„Най-готин пич“ бе избран след, като младежите в категорията представиха танцовите си умения пред публиката и след леки колебания за победител бе избран Теодор Куртев.
В третата категория „Най-голям алкохолик“, претендентите за титлата бяха изправени пред интересна задача. На поднос бяха наредени 20 чаши – в 10 от тях имаше вода, а в другите 10 алкохол, претендентите без да помирисват или опитват течностите трябваше да изберат по една чаша. Тези, които получиха чаши съдържащи алкохол продължиха в следващия кръг. В него те играха гръцкия танц „Сиртаки“ носейки чашите на челата си. Победителят получи, като награда бутилка шампанско.
След конкурсната част балът продължи с песни, танци и много веселие.
Специални гости на празника бяха приятели на бончевци от съседна Гърция, чийто ученически езиков лагер възпитаниците на СОУ „Нешо Бончев“ посещават вече две лета.