Начало Общество Борбата на Радост продължава, нека продължим да я подкрепяме!

Борбата на Радост продължава, нека продължим да я подкрепяме!

СПОДЕЛИ
Близките на Радост Жечкова чез страницата й във фейсбук информират за текущото състояние на момичето, което храбро се бори за здравето и живота си. Пътят, който Радост е изминала е дълъг и тежък, предстои още. Затова е важно подкрепата към това слънчево дете да не спира. Ето най-актуалната информация за състоянието й , а в края на текста ще откриете и сметките, по които можете да помогнете.
„След дълго чакане най-после имаме резултатите от контролните образи на Радост. Те не са най-добрите и все още сме много объркани, но няма как да не споделим с всички вас какво се случва към момента.
До момента както знаете Радост премина през 14 цикъла на много тежка химиотерапия, която включваше пет дневни вливки плюс бустерна вливка на всеки девети ден, а отделно премина и 32 курса на лъчетерапия. Резултатите от цялото лечение, което до момента е около една година и струва около 750 000 лева са обнадеждаващи, но се оказва, че пътят до края на лечението ще е по-дълъг отколкото смятахме.
Към момента хубавите новини са, че в таза няма активност, както и в белите дробове и рамото. Лошите са, че находките в гръбнака проявяват активност. Като обобщение резултат от лечението има, пътят е правилния, но победата на Радост над рака не е близо. Тя трябва да продължи с химиотерапия и да се включи отново лъчетерапия, която ще бъде обсъдена в Понеделник каква точно ще бъде.
Пътят наистина е труден за едно дете. Скъп е, както казах само до момента сумата за лечението е приблизително 750000 лева, а на месец лечението възлиза на около 25000 евро, както може да видите от платежните, които споделяме с вас в прикачените снимки. Към момента средства за лечението имаме може би за около два месеца и то без да включваме лъчетерапията, която все още не знаем каква ще бъде и на каква стойност. Знаем, че не спирате да подкрепяте Радост и винаги сте с нея. Нека продължим и занапред да го правим. Тя има нужда от всички нас.
Споделете… нека наистина успеем да достигнем до повече хора, защото лечението е скъпо и само с единство ще успеем да помогнем на Радост. Дарете, ако имате възможност, защото това слънчево дете заслужава да бъде здрава.“

Дарителска сметка:
Радост Георгиева Жечкова
IBAN: BG24STSA93000030254540
BIC: STSABGSF
Банка ДСК – АД
Paypal:
ge4kovj@gmail.com
Revolut:
@georgizjzp
Фондация Павел Андреев – дарение с превод:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG22BUIN95611000711186
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Радост Жечкова
Фондация Павел Андреев – плащане с карта: