Начало Препоръчани Британският турист, пребил инвалид в Слънчев бряг, остава в ареста

Британският турист, пребил инвалид в Слънчев бряг, остава в ареста

Той се разплака в ареста.

69
0
СПОДЕЛИ

„Той разбира какво е направил и страшно много се разкайва. Никога не е осъждан. През целия си живот не е извършил престъпление”.

Това заяви в Окръжния съд на Бургас защитникът на 27-годишния Дани Джеймс. Припомняме, миналата седмица младият мъж безпричинно нападна и би инвалид в хотел в Слънчев бряг. Вчера съдът гледа мярката за неотклонение на англичанина, който иска да излезе под парична гаранция с мотив, че баща му има имот в България – апартамент в к.к. Слънчев бряг.

„Той се разплака в ареста. Условията в българските арести са потресаващи. Лежал е една седмица в ареста за такава младежка простотия. Той вече си е получил наказанието. Тази мярка е непропорционална. Той няма да отиде във Великобритания. Ще остане тук. Искаме домашен арест или парична гаранция. Задържането му е репресивна мярка”, заяви адвокат Мартин Костов, цитиран от burgasinfo.com.

„Не съм лош човек, никога не съм вършил престъпление. Нищо грешно не съм направил в целия си живот, искам да се извиня и на другите хора. 10 години съм идвал в България и не съм извършил престъпление. Това не бях аз”, заяви от своя страна обвиняемият.

В крайна сметка Окръжният съд на Бургас  потвърди определението на Районния съд в Несебър, оставяйки Дани Джеймс в ареста.

Източник: https://novini.bg/

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/