Начало Местни избори`2019 Станимир Велчев е кандидатът на БСП за кмет на общината

Станимир Велчев е кандидатът на БСП за кмет на общината

СПОДЕЛИ
Станимир Велчев

Станимир Велчев бе номиниран снощи от общинската структура на БСП за кмет на общината

Станимир Велчев бе единодушно избран от делегатите на общинската конференция на БСП за кмет на община Панагюрище. Велчев е машинен инженер по образование, завършил е Технически университет. Четири мандата е общински съветник, председател на групата съветници от Социалистическата партия, бил е председател на местната общинска организация на БСП. Той е общественик и личност, добре позната на жителите в общината, тъй като активно участва със становища и мнения в заседанията на Общинския съвет в града. Избраникът на БСП за кмет на община Панагюрище смята, че има какво да се промени в управлението на общината и ще участва в предстоящата надпревара с надеждата за победа.
На конференцията, проведена на 11 септември 2019 г. в Панагюрище, бе направен отчет за работата на общинските съветници и кметовете на населени места, издигнати или подкрепени от БСП. Делегатите на форума дадоха добра оценка за работата на съветниците-социалисти през изминалия 4-годишен мандат и утвърдиха листата с кандидатите за общински съветници за предстоящия нов мандат. Водач ще бъде Станимир Велчев, а на второ място е председателят на общинската организация на БСП в Панагюрище Светлана Парашкевова-Узунова. За предстоящите избори на 27 октомври БСП в средногорския град ще работи с Политическа партия „ Съюз за Отечеството“, чиито представители, на възраст между 30 и 40 години, имат места в листата.

Ето как коментира номинацията си Станимир Велчев в личния си фейсбук профил:

„В личностен план нямам необходимост от публичност, или някакво себедоказване. От много години съм активен в обществения и политически живот на общината. Бил съм на различни плакати, в публикации на местната преса. Тези, които са следели заседанията на ОбС- Панагюрище, сигурно са забелязали активното ми участие и изявявани позиции.
Кандидатирам се защото трябва да се променят доста неща в управлението на общината, за което ще говорим след 27 септември 2019г.“

Бизнесменът Иван Радев е кандидатът на БСП за кмет на Стрелча