Начало Политика БСП публикува във Фейсбук декларацията до Станишев и Първанов, вижте текста

БСП публикува във Фейсбук декларацията до Станишев и Първанов, вижте текста

СПОДЕЛИ
restorant

Както преди дни ви информирахме, по време на  конференция на общинската структура на БСП местните социалисти категорично осъдиха действията на Георги Първанов и новите му съпартийци от АБВ и декларираха подкрепата си за Станишев и БСП. Във Фейсбук-страницата на БСП-Панагюрище, в събота, общинският лидер Станимир Велчев публикува пълния текст на декларацията. Ето го:

 

ДО

ДР. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ
НА БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

ДО

ДР. ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
ДВИЖЕНИЕ АБВ

Д Е К Л А Р А Ц И Я

ОТ ДЕЛЕГАТИТЕ НА ОБЩИНСКА ПАРТИЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ – ПАНАГЮРИЩЕ,
ЯНУАРИ 2014Г.

УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ,

ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ВАС С ОБЩОПРИЕТОТО В БСП ОБРЪЩЕНИЕ “ ДРУГАРЮ”, ЗАЩОТО БЕЗКРАЙНО ВИ УВАЖАВАМЕ И ВИ ЧУВСТВАМЕ ,КАТО ЕДНИ ОТ НАС.
С НАСТОЯЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗАЯВЯВАМЕ НАШАТА ПОДКРЕПА ЗА ЛЕГИТИМНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯТА,ЗАЩОТО СМЯТАМЕ, ЧЕ НАШАТА ПАРТИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ФОРМИ,КЪДЕТО МОГАТ ДА СЕ ОБСЪЖДАТ И РЕШАВАТ ВЪПРОСИ,ДОРИ И РАЗНОГЛАСИЯ.
НИЕ, ПАНАГЮРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ, СЪЩО ИМАМЕ СВОИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ И КРИТИКИ КЪМ ТОВА РЪКОВОДСТВО, КОИТО СМЕ ИЗРАЗЯВАЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ИЗРАЗЯВАМЕ ПРИ ПОВОД В РАМКИТЕ НА ВЪТРЕШНО- ПАРТИЙНИТЕ ФОРУМИ.
ДНЕС ОБАЧЕ, ИМАМЕ НАЙ – МАЛКО ДВЕ СЕРИОЗНИ ПРИЧИНИ ЗА ПОДКРЕПА НА ТОВА РЪКОВОДСТВО:
ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ
НЕОБХОДИМОСТТА ОТ СТАБИЛНОСТ В ДЪРЖАВАТА И ПОДКРЕПА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

УВАЖАЕМИ ДР. ПЪРВАНОВ,
ВЪТРЕШНО-ПАРТИЙНИТЕ БИТКИ В МОМЕНТА НЕ СА НУЖНИ И НИЕ НЕ ГИ ЖЕЛАЕМ.ДОРИ ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОВА ДА СА ОСНОВАТЕЛНИ ,ДОРИ ДА СА АРГУМЕНТИРАНИ С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ , У НАС-РЕДОВИТЕ СОЦИАЛИСТИ, ТЕ ОСТАВЯТ ГОРЧИВИЯ ПРИВКУС ЗА ЛИЧНИ АМБИЦИИ.ПРЕДСТАВЯНЕТО НА АЛТЕРНАТИВНА ПАРТИЙНА ЛИСТА В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ РАЗКОЛЕБАВА НЕ САМО НАС И НАШИТЕ СИМПАТИЗАНТИ.ВЯРВАЙТЕ НИ,НИЕ-ПАНАГЮРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ СМЕ ИЗСТРАДАЛИ ТАЗИ ФОРМУЛА ,КОЯТО В НЕДАЛЕЧНО МИНАЛО НИ ПОСТАВИ ПРЕД ДИЛЕМАТА ДА ИЗБИРАМЕ МЕЖДУ ПАРТИЯТА И ЛИЧНОСТТА НА АВТОРИТЕТЕН ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР,КАКЪВТО СТЕ И ВИЕ В МОМЕНТА.НЕКА ВИ ПРИПОМНИМ:
ПРЕЗ 2001Г. ПАНАГЮРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ПОДХОДА НА ПОДРЕЖДАНЕ НА ЛИСТИТЕ ЗА 39 НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ИЗДИГНА СВОЯ КАНДИДАТУРА КАТО НЕЗАВИСИМА В ЛИЦЕТО НА ДР.ПЕТЪР БАШИКАРОВ.
НА ЗАСЕДАНИЕ НА ВИСШИЯ ПАРТИЕН СЪВЕТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА ТОГАВА, ВИЕ НЕ ПРИЕХТЕ АРГУМЕНТИТЕ НИ И ОСЪДИХТЕ ПОВЕДЕНИЕТО НИ КАТО “СЕПАРАТИСТКО”. НЕЩО ПОВЕЧЕ – ПОСТАВЕН БЕШЕ ВЪПРОСА ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПАРТИЙНИ ДЕЙЦИ И РАЗФОРМИРОВАНЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НИ.
РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ТОВА ПРОТИВОБОРСТВОТО БЕШЕ ПРЕДИЗВЕСТЕН-ЗАГУБЕН ЕДИН МАНДАТ ЗА ПАРТИЯТА И РАЗОЧАРОВАНИЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП В ПАНАГЮРСКА ОБЩИНА .
ПО-КЪСНО ОБЩИНСКАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ МОБИЛИЗИРА ЦЕЛИЯ СИ РЕСУРС В ПОДКРЕПАТА НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВИ КАНДИДАТУРА И УСПЯ ДА РЕАЛИЗИРА НАЙ-ВИСОК ПРОЦЕНТ НА ПОДКРЕПА В ИЗБИРАТЕЛНИЯ НИ РАЙОН. УСПЯХМЕ, ЗАЩОТО БЯХМЕ ЕДИННИ!
ДР.ПЪРВАНОВ,КАКВО СЕ ПРОМЕНИ И ЗАЩО ЛИЧНО ВИЕ ТОГАВА ОПРЕДЕЛИХТЕ НАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ КАТО „СЕПАРАТИСТКО”, А ДНЕС, ПРИЕМАТЕ ЗА НОРМАЛНО РЕДЕНЕТО НА ДВЕ ПАРТИЙНИ ЛИСТИ И ПРИВИЖДАТЕ В ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ РАЗШИРЕНИЕ, А НЕ РАЗЦЕПЛЕНИЕ НА БСП ?НЕ МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ТОВА ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ И ПОДЛАГА НА СЕРИОЗЕН РИСК УСПЕХА НА ЛЯВОТО И В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ.
ВИЕ СТЕ НАШИЯТ УСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ В ДВА МАНДАТА.ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ ВИНАГИ СМЕ ВИЖДАЛИ ЗРЕЛИЯ И МЪДЪР ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК. НАДЯВАМЕ СЕ И СЕГА ДА ПРОЯВИТЕ МЪДРОСТ И ДАЛНОВИДНОСТ.

ДРУГАРИ,
УВЕРЯВАМЕ ВИ,ЧЕ БИТКАТА,КОЯТО ЗАПОЧНАХТЕ ПОМЕЖДУ СИ И КОЯТО ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН РАМКИТЕ НА ДОБРИЯ ТОН,НЕ ВЕЩАЕ НИЩО ДОБРО.СИЛНО СЕ НАДЯВАМЕ ,ЧЕ АВТОРИТЕТИ КАТО ВАС ЩЕ ПОТЪРСЯТ ОБЩ ЕЗИК И ЩЕ НАМЕРЯТ ВЕРНИЯ ОТГОВОР ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕЖЕЛАНАТА ЗА ПАРТИЯТА И ВСИЧКИ НАС СИТУАЦИЯ.НЕ НИ ПОСТАВЯЙТЕ ОТНОВО ПРЕД ИЗБОР ЗА КАУЗА И ЛИЧНОСТИ ,КОИТО СТОЯТ ЗАД НЕЯ.

ЗАДАЧИТЕ НА ДЕНЯ ИЗИСКВАТ КОНСОЛИДАЦИЯ!

ПАНАГЮРИЩЕ
23 ЯНУАРИ, 2014Г.

 

Снимка: tribali.bg