Начало Общество Будни панагюрци зарадваха с играчки децата от „Първи юни“ и „Райна Княгиня“

Будни панагюрци зарадваха с играчки децата от „Първи юни“ и „Райна Княгиня“

СПОДЕЛИ

Младежите, които скачаха за Богоявленския кръст в Панагюрище и след това обиколиха града, за да поръсят всеки пожелал със Светена вода, закупиха със събраните средства играчки, които дариха на две детски градини на територията на града.

Кукли, пъзели, конструктори и занимателни книжки бяха част от дарението на панагюрци, което бе връчено днес от Илия Бояджиев и Генчо Гулеков. Те посетиха лично детските градини „Първи юни“ и „Райна Княгиня“, за да дадат подаръците, изразявайки волята на цялата група младежи, която за четвърта година превърна Йордановден в  незабравимо преживяване за стотици панагюрци.

Двамата млади мъже бяха посрещнати изключително топло от директорите, учителките и най-вече от малчуганите, които искрено се радваха на своите гости, разговаряха с тях, поздравиха ги с песнички и им благодариха за чудесната изненада.

„Решихме да дарим играчки на тези детски градини, защото те бяха реновирани скоро и мислим, че по този начин ще им бъдем от полза и ще им помогнем. Най-важното е, че така зарадвахме децата, а няма нищо по-хубаво от това да видим малчуганите щастливи. Те са нашето бъдеще и трябва да се грижим за тях”, заявиха инициаторите на благородната кауза.

СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК