Начало Общество „Червените“ фенове от Панагюрище отпразнуваха първия си рожден ден и спечелването на...

„Червените“ фенове от Панагюрище отпразнуваха първия си рожден ден и спечелването на емблемата (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Един отбор, една любов, една борба!

Вчера, 9 юни, членовете на “Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище” се събраха в подножието на Мемориален комплекс „Априлци“, където отбелязаха двоен празник – спечелването на емблемата на ЦСКА и своя първи рожден ден.

Пред Вечния огън, привържениците на ЦСКА в Панагюрище се снимаха за спомен, скандирайки името на любимия отбор и пеейки песни за вечната любов към клуба.

На срещата присъстваха настоящи и бъдещи членове на сдружението, както и всички останали, които носят ЦСКА в сърцето си.

Беше определена дата за провеждане на Общо събрание, след което всички се почерпиха за идните успехи и светлото бъдеще на клуба.

“Клуб на привържениците на ЦСКА Панагюрище” е сред най-бързо развиващите се фен клубове в страната. Той беше учреден на 9 юни 2016 година, а доктор Любомир Димитров бе избран за председател. Негов заместник е Иван Раков.

Членове на  Управителния съвет, освен председателя и неговия заместник, са Тодор Бараков, Мартин Делибашев, Ганчо Кесов, Петър Бабачев и Димитър Димитров.

Специален гост на учредяването на клуба беше Емил Манчев, който е председател на клуба на привържениците на ЦСКА в София в периода 1994 – 1998 г. и е от създателите на клуба в Панагюрище.

Той изтъкна факт, според който Панагюрище има повод да се гордее. След основаването на централния фен клуб на привържениците на ЦСКА в София, първият провинциален клуб, който е основан, е клубът в Панагюрище, благодарение на Иван Раков преди 22 години.

Клубът в Панагюрище беше учреден от близо 70 от най – верните фенове на ЦСКА в града, като броят им се увеличава все повече, а в редиците им има много млади хора.

Особено похвално е и присъствието на деца, сред които е и 6-годишният Пламен. Те тепърва ще усетят магията и любовта да си фен на ЦСКА.

Защото любовта към ЦСКА пламва „Още от дете…“

2 КОМЕНТАРА