Начало Любопитно ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, АРМЕЙЦИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, АРМЕЙЦИ!

СПОДЕЛИ

ЦСКА чества 68-и рожден ден

cska

Ден, след като наставникът на ЦСКА Христо Янев отпразнува своя рожден ден, „червените имат нов повод за тържества. Тимът от „Българска армия“ чества своята 68-а годишнина.

Ето какво съобщение се появи на клубния сайт в чест на рождения ден на отбора:

„Армейци,

днес 68 години навършва нашата голяма любов – ЦСКА!

От своето основаване до ден днешен Футболен клуб ЦСКА си остава най-успешният и най-титулуван български отбор!

Футболният клуб и другите клубове по различни спортове, носещи името на ЦСКА, имат най-голям принос за националните успехи на олимпийски игри, на световни и европейски първенства.

68 години вече Армейците непрекъснато показват, че на родната футболна сцена са без конкуренция и са недостижими на върха.

За шестдесет и осем години от своето съществуване клубът е шампион по футбол тридесет и един пъти, двадесет и четири пъти носител на Националната купа и горд носител на рекордни четири Суперкупи на България – успехи, които отново говорят за силата и мощта на ЦСКА.

ЦСКА постигна до този момент недостижимите за български отбор три полуфинала в Европа, а епичните три битки с Интер, детронирането на величествения Аякс, елиминацията на Нотингам и екзекуцията на Ливърпул си остават най-великите международни срещи на български футболен тим в историята.

ЦСКА безспорно е люлка на шампиони – от нашия клуб са тръгнали най-успешните български спортисти!

Армейци, честит празник!!!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“

CSKA2