Начало Общество Четвъртокласниците от ОУ „Проф. Марин Дринов“ отбелязаха завършването си с празничен концерт

Четвъртокласниците от ОУ „Проф. Марин Дринов“ отбелязаха завършването си с празничен концерт

СПОДЕЛИ

13315223_1013378465412544_2178612422222826928_n

Събитието се състоя на 3 юни в Театър Дом-паметник и бе отбелязано с тържествена програма под надслов „Детство мое, реално и вълшебно“. Всички ученици от четвъртите класове се изявиха на сцената – рецитираха стихове за България, за училището, за детството; пяха, танцуваха, разказваха, пресъздаваха забавни моменти от училищния живот. С талантливите си изпълнения децата изразиха радостта и удовлетворението си от успешно приключилата учебна година, но и вълнението си от раздялата с началните си учители и с един етап от детството си.
За богатата и изпълнена с настроение програма се бяха погрижили: класните ръководители г-жа Цветана Немигенчева – ІVа, г-жа Цветанка Воденичарова – ІVб, г-жа Павлинка Обретенова – ІV в клас, преподавателите по музика – г-жа Пепа Филина и г-жа Стефка Стефанова, възпитателите г-жа Нели Длъгнекова и г-жа Милка Радева.
Директорът на училището, г-жа Екатерина Футекова, поздрави ученици и учители за постиженията им през изминалите години и им пожела още много успехи. След това връчи удостоверенията за завършен начален етап, грамоти и награди. Ученици и родители приеха поздравленията и от Училищното настоятелство, поднесени от председателя г-жа Радка Кирилова.
Вечерта приключи с много настроение. Деца, родители и учители се поздравиха, направиха много снимки за спомен от тържествения момент, пожелаха си хубаво лято и нови срещи през септември с вече пораснали момчета и момичета.

Източник ОУ „Проф. Марин Дринов“