Начало Новини от вас Читателски сигнал: Джунгла пълна със змии пред ЦДГ „Брезичка“

Читателски сигнал: Джунгла пълна със змии пред ЦДГ „Брезичка“

106
2
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

За неокосени тревни площи, намиращи се пред ЦДГ „Брезичка“, сигнализира днес наш читател във Фейсбук страницата ни. Той ни изпрати снимков материал, на който ясно се вижда, че растителността в района надминава височина от 1 метър. “Това е джунглата, през която всеки ден минават ученици и родители, които водят децата си на детска градина“ – коментира читателят ни и допълва, че в буйната растителност вече са се заселили и множество змии, което прави преминаването още по-опасно.

Кметът Никола Белишки коментира сигналът с думите: „Теренът не е общински, а частен. Общината няма как да се разпорежда с частна собственост. Поддръжката му е задължение на собствениците и те много добре го знаят.”

2 КОМЕНТАРА

  1. Не е само там пълно със змии. Бившата „Родопа“ сега само развалина просто живеят не само змии, но и какви ли не други животни. Докога такива места ще замърсяват и загрозяват града ни?
    0    0
  2. На вниманието На Г-н Кмета.След, като местото при детската градина, ечастно Искам да попитам и гробищния тпарк ли ечастен.Буренитедостигат до половин метър. Питам кой ще ги почисти??? На Задушница и ние ли ще газим змиите,за да стигнем до близките си???
    0    0