Начало Избори “Демократична България” – лице в лице с хората (ГАЛЕРИЯ)

“Демократична България” – лице в лице с хората (ГАЛЕРИЯ)

СПОДЕЛИ

При стабилно нарастваща подкрепа (по данни от проучванията на водещите социологически агенции) за “Демократична България”, лидерите на обединението във всички райони на страната изминаха хиляди километри за срещи лице в лице с хората в цяла България и нашите съграждани извън граница.

“Срещаме хората и проблемите им лице в лице, без грандиозни сцени и концерти и с твърда позиция, че начинът за комуникация с тях не е през телевизора. Наричаме нещата с истинските им имена, защото е време българите да получат управление със смелост, отговорност, последователност и здрав разум.” 

Реклама

Повече от 84 хиляди километра, близо 320 налесени места, от които половината са села или малки градчета и над 1800 срещи с граждани посетиха кандидатите на “Демократична България” в рамките на четвъртата за година и половина предизборна кампания.

Лидерът на “Да, България” Христо Иванов беше категоричен при една от срещите си в последната седмица от кампанията: “Хората очакват конкретни резултати за своя живот, а не поредния популистки търг за обещаване на по-високи заплати. Начините доходите да се качат трайно и устойчиво, са инвестиции и добри работни места. “Демократична България” е показала, че може да вкара здрав разум в политическия живот, че може да бъде посредник в името на големите национални цели.” 

“На тези избори се решава съдбата на България. Много е важно хората да излязат да гласуват, защото ако останем вкъщи, можем да останем в същата безизходица. Излезте и гласувайте!”