Начало Препоръчани Денис и приятели са шампиони на турнира „Панагюрище Рита“

Денис и приятели са шампиони на турнира „Панагюрище Рита“

СПОДЕЛИ

Отборът на Денис и приятели е големият шампион от турнира „Панагюрище Рита“, който се проведе в последните три дни в супер съоръжението зала “ Арена Асарел“. Селекцията на Денис Езекиев надигра на финала с 3:2 сензацията Криста Лом, за да се окичи със златните медали.

Двете трети места останаха за МФК Булгари и Спортинг Троян. За най-добър вратар на турнира бе избран Вангел Яков от МФК Булгари, докато призът за феърплей отиде за младия и коректен тим на Спортинг Троян. Като истински капитан Езекиев поведе своя тим към успеха и вкара цели осем гола, като така получи статуетката за голмайстор. За звезда на турнира бе избран открието Александър Димитров от Криста Лом. 16 отбора взеха участие в турнира в Панагюрище и впечатлиха с тактическото си израстване и коректната игра в зала „Арена Асарел“.

Това бе първо издание на турнира „Панагюрище Рита“ и успехът, който пожъна е впечатляващ. Тепърва залата в града ще приеме турнири на БАМФ в следващите два уикенда на януари. Първият турнир ще бъде за ветерани, а в последния уикенд на месеца ще се организира съревнование за фирмени отбори.