Начало Бизнес Десет възпитаници на Професионалната гимназия ще работят в „Асарел-Медет“

Десет възпитаници на Професионалната гимназия ще работят в „Асарел-Медет“

СПОДЕЛИ

Десет възпитаници на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, завършили дуалната форма на обучение преди по-малко от месец, получиха вече предложение за работа в „Асарел-Медет“. Това сe случи днес след индивидуални събеседвания с кандидатите, които се проведоха в Информационния център на компанията в Панагюрище.

Новите попълнения в екипа разговаряха с Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“ в дружеството, ръководителя на отдел „Персонал“ Ана Гарноева и Стоян Боев, експерт „Обучения“ в „Асарел-Медет“.

Реклама

Младите хора имаха възможност да споделят своите намерения за бъдещето, както и впечатленията си от екипа, в който имат вече двегодишен стаж по време на обучението си в Гимназията.

След интервютата за работа Бисерка Янева сподели, че е изключително доволна от факта, че десет образовани младежи са приели да работят в „Асарел-Медет“.

„За наша радост те са добре обучени и най-важното познават колегите си и естеството на работата от двете години практическо обучение в компанията. Това е доказателство, че дуалният модел е работещ и успешен за бизнеса, училищата и най-вече за самите ученици“. Очаква се новите работници да заемат позициите си в „Асарел-Медет“ съвсем скоро.