Начало Общество Десетки мотористи се включиха в почетната обиколка на Панагюрище (ВИДЕО)

Десетки мотористи се включиха в почетната обиколка на Панагюрище (ВИДЕО)

72
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

motor

Десетки мотористи от цялата страна взеха участие в почетната обиколка на Панагюрище, която бе част от програмата на петия национален мото събор, организиран от мото клуб „Железни братя”.

По време на обиколката мотористите спряха на пл. „Райна Княгиня”, за да поднесат венец пред паметника на именитата панагюрка. С едноминутно мълчание рокерите почетоха паметта на  загиналите в борбата за България.

Тазгодишният Шести национален мото събор стартира вчера, 5 август с водосвет за здраве и безаварийно пътуване. Веднага след това  награди получиха първият пристигнал на събора моторист и най-многоброен пристигнал мото клуб. Програмата за първия ден на събора продължи с интересни игри и концерт на група “Огледало”.

13912580_1174137955940455_1136963214206155743_n

След днешната обиколка на града съборът на местността Оборище продължава в 16:00 часа със зрелищно Стънт Шоу. Програмата ще продължи с интересни игри. За доброто настроение през втората вечер организаторите са подготвили рок концерт на групите „Севи“ и „Ер голям“, а около полунощ ще бъде изтеглена и томбола с голяма награда 50” FULL HD телевизор. Финалът на събора ще бъде в малките часове на нощта, когато рокерите ще се насладят на еротични танци.

Всички снимки от събитието вижте ТУК.