Начало Спорт Децата на „Оборище“ с победа над връстниците си от „Ботев“ (Пловдив)

Децата на „Оборище“ с победа над връстниците си от „Ботев“ (Пловдив)

СПОДЕЛИ

16997895_1774554235904032_8291185162158635358_n

На 25 февруари, събота, на стадиона в Коматево изиграха контролна среща детските формации на Ботев Пд и Оборище Панагюрище.

Възпитаниците на треньора Пламен Славеев изиграха един отличен мач и се поздравиха с победа с резултат 5:3. Срещата протече изключително интересно. Домакините първи поведоха в резултата с 1:0. Само две минути по – късно Иван Иванов, след самостоятелен пробив, възстанови равенството за 1:1. В края на полувремето Ботев Пд поведе отново в резултата – 2:1. Полувремето завърши при резултат 2:1 за Ботев Пд.

В началото на второто полувреме треньорът Пламен Славеев направи няколко смени и вътрешни рокади в състава. Това веднага даде ефект и Иван Иванов изравни резултата за 2:2. Грешка в центъра на терена доведе до бърза контраатака за Ботев и резултатът стана 3:2. След това настъпиха минутите на Ангел Ангелов.

3-3 Ангел Ангелов

3-4 Ангел Ангелов

Домакините се опитаха в края на мача да натиснат и изравнят резултата, но вместо това, в добавеното време след перфектна контраатака Иван Иванов отбеляза третия си гол в мача и оформи крайния резултат: Ботев Пд – Оборище 3:5.

До започването на пролетния дял от първенството възпитаниците на Пламен Славеев ще изиграят още една контрола срещу Марица Пд.

1 КОМЕНТАР

  1. Овации за Славеев. Това е посоката за устойчиво развитие – добра организация, двубой с авторитетни отбори, обективни и навременни стимули. Предлагам: Да се възстанови забравеният детски футболен турнир посветен на „АПРИЛ 1876“ с присъствието на детски отбори на авторитетните футболни клубове (а защо не и с отбори от общини с които Панагюрище има установени традиционни връзки като Кавадарци и Катерини).
    Браво!




    0



    0