Начало Общество Детска градина „Пролет“ отпразнува своя 50-годишен юбилей

Детска градина „Пролет“ отпразнува своя 50-годишен юбилей

505
0
СПОДЕЛИ

ДГ-Полет-концерт-1

Чудесно беше снощното тържество, с което малчуганите от детска градина „Пролет“ отбелязаха рождения ден на учебното заведение. Те подариха на препълнената с развълнувани родители, баби и дядовци, приятели и гости зала много песни, танци и най-вече усмивки. Малчуганите бяха интересни и неподправени в своите костюми.

Начало на концерта даде кратка презентация, която запозна публиката с историята на детската градина. Кметът на общината Никола Белишки отправи също своя сърдечен поздрав към ръководство, възпитаници и родители.

В спектакъла взеха участие бивши възпитаници на учебното заведение, членове на рок група FaceOff, които изпяха две песни под съпровод на китара.

В края на концерта директорката на ЦДГ „Пролет“ Анета Сапунджиева връчи на бъдещите първокласници удостоверения за завършена подготвителна група.

На сцената се появи и голяма и красива торта с фойерверки, която предизвика радостта на малките рожденици. Поздрави към екипа на „Пролет“ бяха отправени от потомката на Захари Стоянов Тоня Борисова, от експертът от Регионалния инспекторат по образование в Пазарджик Марияна Гигова, от родители. А младежите от Български червен кръст в Панагюрище изненадаха палавниците и с подарък – стерео уредба.

След такова хубаво тържество човек се чувства пречистен и извисен. Няма по-искрена обич, по-чисти усмивки и сълзи, по-хубави песни и стихове от тези, които децата могат да ни подарят.

Много здраве и успехи пожелава ПИА на колектива и възпитаниците на ЦДГ „Пролет“.

Фотографии: Николай Радулов

ДГ-Полет-концерт-2 ДГ-Полет-концерт-3 ДГ-Полет-концерт-4 ДГ-Полет-концерт-5