Начало Местна власт Детски празник „Усмихни се с мен“ организира община Панагюрище

Детски празник „Усмихни се с мен“ организира община Панагюрище

СПОДЕЛИ

Весел детски празник – неповторим и единствен под наслов „Усмихни се с мен“ организира Община Панагюрище за деня на детето – 1 юни, на площад „20-ти април“, от 17:30 часа.

Радостни преживявания за всички с много песни, фокуси, забавни игри, награди, весела детскотека и куп изненади ще осигурят звездата на българската магия Шехерезада, невероятно комеди шоу на шеф Нанси от Монте Карло, балонно шоу и сценична анимация с кака Ива.

Атрактивни артисти на кокили ще забавляват всички.

Водещ на празничната програма ще бъде Бате Божо –  Божидар Попчев.

Много настроение и желание за забавление ще създават музикалните изпълнения на децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие и танците на денс-формация „Олимпея“.

Децата на община Панагюрище ще изпълнят „Танц с послание за мир“.

В цветни шатри на площада ще бъдат обособени Детски академии с различни занимания: моделиране с пластелин – под ръководството на г-жа Пепа Машева; изработване на бижута – под ръководството на г-жа Анна Гагова; рисунка на лица, ръководено от г-жа Вера Богоева; арт ателие на изкуствата, група занимания по интереси „Обичам те, ИИ“ под ръководството на г-н Нистор Хаинов. Децата ще рисуват върху керамични фигури под ръководството на г-жа Наталия Терзиева; на красотата на рисуването с кана ще може да се насладим с г-жа Петя Узунова; Общинския ученически парламент към Центъра за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище е подготвил приятна изненада за децата; винаги очаквани от децата са животните-артисти на зоолога Стоян Лазаров, инициативата за изработване на най-дългата рисунка ще бъде водена от децата от ЛЕО КЛУБ – Панагюрище.

Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – детска въртележка – влакче, батути, балони, боксови круши и вкусотии.

Организаторът – Община Панагюрище, обещава много забавления и изненади.

Очакваме Ви, да споделим усмивките си в празничния ден.