Начало Препоръчани Детският отбор на “Асарел Медет” постигна огромен успех на държавното първенство във...

Детският отбор на “Асарел Медет” постигна огромен успех на държавното първенство във Варна

СПОДЕЛИ

Детският отбор на “Асарел Медет” постигна огромен успех на държавното първенство до 15 г в град Варна, което е в разгара си.

В късните часове на изминалия ден приключи отборната надпревара,където Малките асарелки се класираха на престижното четвърто място след като победиха в групата си отборите на Металик “Перник” с 3:2 и “Стоянстрой” Пловдив ,отново с 3:2. Загуба бе допусната само от “Комфорт” Варна,което ги класира на второ място в групата и влизане първата четворка на България. В полуфиналния мач те отстъпиха на отбора на Две Могили с 0:3 ,а за трето и четвърто място загубиха от отбора на Родопи “Момчилград” с 1:3. Съставът в лицето на Ема Накова 12г,Калина Стефанова 12г. и Катерина Салкина 10г е най- младият в първенството.

“Изключително доволна и горда съм от представянето на момичетата. Показаха борбеност,силен дух и направиха силна заявка за по нататъшното си представяне. Състезанието едва сега започва,предстоят още лично ,двойки и смесени двойки.” Това сподели треньорът на отбора Нелиа Тушлекова.