Начало Спорт Детският тим на „Оборище“ загуби с 3:1 като гост на връстниците си...

Детският тим на „Оборище“ загуби с 3:1 като гост на връстниците си „Чепинец“

СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

oborishte-decaДетският тим на „Оборище“ загуби с 3:1 като гост на връстниците си „Чепинец“ (Велинград) в отложена среща от 13 кръг на областното футболно първенство, пролетен полусезон 2015.

30 минути преди срещата, докато двата тима загрявали на игрището, възникнала лека кавга между треньорите на двата отбора, предизвикана от треньора на „Чепинец“, информира наш източник. Той уточни, че за разрешаването на спора, от управата на стадиона във Велинград са повикали полиция и мачът е започнал нормално, но е протекъл с чести прекъсвания и неспортменски провокации от страна на домакините.

През първото полувреме децата на „Чепинец“ отбелязаха две точни попадения в противниковата врата, докато възпитаниците на Илия Новаков-младши, не успяха да запишат нито едно точно попадение в актива си. В началото на втората част велинградчани покачиха резултата на 3:0. В 56-та минута падна единственият гол за пангюрци, той бе дело на Иван Узунов. В края на мача  футболист на „Черинец“ удари един от играчите на „Оборище“, ситуацията остана без съдийска намеса. След саморазправа от страна на панагюрскя вратар Владислав Зубев, той бе изгонен от игра с червен картон.

Следващия мач на детския тим на „Оборище“ ще бъде на 13 април. Тогава те ще бъдат домакини на мачът от 18 кръг на първенството. Срещата ще се проведе на стадион „Орчо Войвода“ от 10:30 часа.