Начало Бизнес Директорът на TELUS International Bulgaria Кристина Иванова получи наградата „Лъчезар Цоцорков“

Директорът на TELUS International Bulgaria Кристина Иванова получи наградата „Лъчезар Цоцорков“

СПОДЕЛИ

Специалната награда за развитие на регионите в памет на проф. Лъчезар Цоцорков се присъжда от 2017 г., в рамките на традиционния конкурс „Мениджър на годината“

В конкурса „Мениджър на годината“ Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“, връчи специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова, директор на TELUS International Bulgaria и вицепрезидент операции за България и Турция.
Ежегодната награда е част от престижния конкурс на списание „Мениджър“, а носителят й се определя по методология на „Делойт България“ след оценка на приноса в областта на регионалното развитие, социалната отговорност и измерими резултати за успешно проведени активности.
Филмът „Мениджър на годината: Изкуството на успеха“ беше излъчен тази неделя по БиТиВи, като така бяха отличени десетимата финалисти и стана ясен големият победител – Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор на „Борика“ АД.
За 14-та поредна година списание „Мениджър“ проведе най-авторитетното състезание за топ мениджъри в страната. В една трудна и предизвикателна година на бизнес лидерите им се налага да влагат все повече комбинативност, иновативност и усет в работата си.
Топ мениджърите на България за 2021 г. и бизнесите, които управляват, създават всеки ден висока добавена стойност, повишават качеството на инвестиционната среда и създават общности, подчертаха от сп. „Мениджър“. Не е пресилено да кажем, че често те творят истински шедьоври в работата си. Едно от посланията на документалния филм беше, че профилът на отличния бизнес лидер съдържа много от чертите на виртуозния творец: интердисциплинарно знание, упорит труд, отдаденост, способност за поглед през различни гледни точки, стремеж за самоусъвършенстване и усет отвъд рационалното.
В рамките на конкурса „Мениджър на годината“ от 2017 г. се присъжда специална награда за развитие на регионите в памет проф. Лъчезар Цоцорков, който беше „Мениджър на годината`2008“.