Начало Местна власт Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“...

Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ посрещна своя осми рожден ден

СПОДЕЛИ

В Деня на светите безсребърници и чудотворци Козма и Дамян – 1 юли, екипът, потребителите, приятели и гости на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания отбелязаха заедно осмия рожден ден на социалната услуга.

Сред гостите на празника бяха кметът на Община Панагюрище г-н Никола Белишки и заместник-кметът „Хуманитарни дейности” г-жа Галина Матанова.

Директорът на ДЦПЛУ г-жа Нина Калоянова приветства с Добре дошли всички присъстващи и изказа благодарности на екипа, потребителите и предходното ръководство на услугата. Специални благодарности г-жа Калоянова отправи към Община Панагюрище за неизменната подкрепа и за новите места за отдих в дворното пространство на Центъра, които ежедневно допринасят за емоционалния комфорт на потребителите.

Кметът г-н Никола Белишки и заместник-кметът г-жа Галина Матанова отправиха най-искрени и топли пожелания към екипа и потребителите на „Козма и Дамян” и за пореден път изразиха готовността на Община Панагюрище да развива качеството на социалната услуга в полза на хората.

Музикален поздрав за празника отправи ВГ „Китка”, с музикален ръководител Красимира Тодорова. Община Панагюрище беше подсигурила вкусна торта, а всички потребители получиха индивидуален подарък.