Начало Общество Доброволци от „Асарел-Медет“ се събраха в навечерието на празника

Доброволци от „Асарел-Медет“ се събраха в навечерието на празника

СПОДЕЛИ

„Всички Вие показахте с делата си, че сърцата Ви са големи и в тях има място не само за най-близките, но и за хора, за които до скоро не сте и подозирали“. Това каза изпълняващият длъжността директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД Нели Мърхова, която в навечерието на Международния ден на доброволеца – 5 декември, връчи благодарствени грамоти на всички участници в инициативата „Игри за добрини“ и кампанията „Да изчистим България заедно“.

„Доброволчеството е изключително специфична дейност. От една страна, човек се посвещава на една добра кауза- да прави живота на другите по-красив, по-добър и по-успешен. За финал ми се иска да повторя нещо, което е изписано и на благодарствените грамоти от изпълнителния директор на „Асарел-Медет“ инж. Делчо Николов, които днес получихте – благодаря Ви, защото „Доброволците са хора с добри сърца, които заедно помагат за сбъдването на добри дела!“, каза Нели Мърхова.

През тази година „Асарел-Медет“ се включи в няколко благотворителни и доброволни инициативи, една от които е „Игри за добрини“, организирани от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Компанията за първи път участва и в четирите благотворителни спортни турнира по тенис на маса, мини футбол, волейбол и тенис на корт.

Освен в спортните инициативи, „Асарел-Медет“ за втора поредна година се включи и в националната кампания „Да изчистим България заедно“, като работници и служители от различни производствени и административни звена участваха в почистването на района около местността Оборище.