Начало Общество Доброволците от Pana Green Park и Pana Green Residence и техният добър...

Доброволците от Pana Green Park и Pana Green Residence и техният добър пример 

СПОДЕЛИ

На 17 септември се проведе най- мащабната доброволческа кампания на bTV „Да изчистим България заедно“. Тя е насочена към личния принос за това да опазим планетата чиста и зелена, както и да възпитаме децата да обичат и пазят природата. 

Успешен старт на кампанията за град Панагюрище постави екипът на Pana Green Park и Pana Green Residence, които осигуриха безплатни чували за смет за всички посланици на инициативата „Подай ръка на Природата“.  Освен, че предоставиха материали за почистването на Панагюрище, Pana Green Park и Pana Green Residence се включиха в кампанията за по-чиста и зелена България, с акция по засаждане на дръвчета и озеленяване на ритейл парка. 

Инициативата на Pana Green Park се осъществява с финансовата подкрепа на ФУГ (Фонд за Устойчиви Градове). С огромно желание зоната беше облагородена . С любов и грижа за бъдещето, бяха засадени над 25 дръвчета, вечнозелени храсти, цветя и билки, които да допринесат за озеленяването на града и зелените площи.

В засаждането се включиха и доброволци, които бяха обединени от идеята, че заедно можем да направим Панагюрище не само по-чист, но и по-красив град! 

Pana Green Park  благодари на всички за добрия пример и за това, че заедно доказваме, че последователните действия водят до значими резултати в името на общото ни по-добро и зелено утре .