Начало Интервюта DONNA е момиче на седмицата на онлайн списание LAZARA

DONNA е момиче на седмицата на онлайн списание LAZARA

СПОДЕЛИ

Гласовитата и красива DONNA е обявена за момиче на седмицата от онлайн изданието LAZARA. Освен страхотния си глас, тя притежава възхитителен външен вид, заради което често е пред фотообетивите на едни от най-добрите фотографи в България. Тя е била част от моден филм – проект на Fashion TV, а за 2014 г. спечели наградата на BOX TV за “най-стилен български артист”. Стилът на Donna e много елегантен и секси. Магнетична и пристрастяваща, вижте какво споделя пред изданието красивата изпълнителка.

LZ: Здравей Донна! Разкажи ни за стила си в последното си видео “Няма други”.
– Здравейте! Радвам се, че съм част от вашата рубрика! В последното ми видео “Няма други” бях съчетала доста контрастни дрехи. Опитах се максимално да пресъздам образа в песента ми, а именно уверена жена, която е сигурна в себе си, в човека до нея … и в магията на любовта! Във видеото имах 3 визии, много различни една от друга.

LZ: Кой стой зад стайлинга ти във видеото?
– Доверявам се само и единствено на себе си! Не крия огромния си интерес към модата. Старая се да съм различна и непредсказуема, дори и що се отнася до стайлинга ми, като това се видя и във видеото към песента “Няма други”. Тук е момента да спомена, че през миналата 2014 година, бях отличена за “най-стилен български артист” на годишните музикални награди на BOX TV. Това беше изключително признание за мен, тъй като външният ми вид е много важен за мен.

donna rozova roklq

LZ: DEE освен дуетна половинка е и твой спътник в живота. Как се отразява това върху работата ви? Карате ли се много? Вдъхновявате ли се?

– Dee e страхотен човек! Той е много различен и харизматичен. Доста време бяхме приятели преди да се породят по-силните чувства. Помагаме си във всяко едно отношение. Караме се от време на време, но това е нормално! Той винаги ще бъде вдъхновение за мен, дори да не сме заедно. Той притежава уникалност, която не се среща всеки ден! Научи ме на много и за мен значи много!

LZ: Коя част от песента ти е най-любима?

– Последният припев! Темпото се забавя, усеща се емоцията и … това колко е истинско в действителност. Мисля, че това е любимият ми момент и във видето. С Dee успяхме да пресъздадем една много интимна, искрена и красива картина, което не беше трудна задача, имайки в предвид факта, че в действителност с него имахме много силна връзка.

LZ: А коя част от клипа ти беше най-забавна да заснемеш?

– Целият процес на заснемане беше истинско приключение. Дори сега като се замисля осъзнавам, че не мога да определя само един интересен момент, защото наистина беше много забавно. Всички от екипа бяха много позитивни и всеотдайни и им благодаря, за което!

donna bangiozova dee

LZ: Музиката, която правиш влияе ли върху избора ти за аутфити?

– Да, определено!

LZ: Вчера порасна с още една година, чувстваш ли се помъдряла?

– Да! Осъзнах много неща. Осъзнах, че живота е много непредсказуем… че грешките, който съм правила, всъщност не са грешки, а урок. Дадох си сметка за това как няма нищо случайно и как всичко случващо се в живота ми е за добро! Всеки ден благодаря на Господ за това, което имам, а именно страхотно семейство, истински приятели, музикален талант и сърце!

LZ: Кои свои минали тоалети не би облякла сега?

– Може би… балната ми рокля!

LZ: Коя е мечтаната ти дреха?

– Хммм, труден въпрос! Мисля, че за момента имам всичко, което ми е нужно и… не знам! Има много неща, който искам, но все пак жените сме такива! Не мисля, че някоя дама може да си сложи рамки и ограничения… просто, защото никога не й е достатъчно и особено, когато се отнася за гардероба й!

LZ: А тази, която съжаляваш, че поради дилема, в крайна сметка не си си я купила?

– Аз съм много първична, особено, ако се отнася за някаква дреха! Ако си харесам нещо, то трябва да е мое, в противен случай тази мисъл започва много да ме тормози. Не си спомням за конкретен случай.

sinq roklq donna

LZ: Кои са ти най-любимите марки?

– Mark Jacobs, Moschino, Victoria’s Secret и други…

LZ: А в музикален аспект, коя е певицата, която те вдъхновява?

– Много харесавам Лили Иванова. Още като дете проявих интерес към творчестово и и системно се явявах на различни национални и международни конкурси с нейни песни. Мисля, че тази жена е постигнала и е дала много! Харесвам много и Beyonce, Rihanna, Alicia Keys, Cassie и още много…

donna nqma drugi dee

LZ: Ако трябваше да откраднеш нечий живот за един ден, то чий би избрала?

– Beyonce!

LZ: Кои са преобладаващите цветове в гардероба ти?

– Имам много разнообразни и цветни дрехи, особено сега за лятото. Винаги съм харесвала черно и бяло… и сега като се замисля, май наистина имам много дрехи в тези цветове.

LZ: С какво освежаваш своите визии?

– С разходка в мола (смее се). Шегувам се, разбира се!

donna bangiozova dior

LZ: С какво най-често можем да те видим облечена?

– Дънки и тишърт. В ежедневието ми обичам комфорта и все пак коя жена не обича да е секси?

LZ: Коя е комбинацията от материи или цветове, която никога не би носила?

– Зелена тюлена пола.

donna bangiozova obici

LZ: Какво никога не забравяш да си вземеш от вкъщи на излизане?

– Зарядното за телефона ми, балсам за устни и огледало.

LZ: Какво би пожелала на нашите читатели?

– Желая на всички здраве, късмет и много любов, усмивки и положителна енергия!

donna bangiozova drehi

donna bangiozova stil

donna bangiozova xfactor

donna suga mama

donna frida kalo

donna lazara momiche na sedmicata